פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר ניסיתי מוזילה.. לא התרשמתי. ???הממשק יותר חמסובך מIE וכל פעם שאני פותח אותו מופיע התנין וזה מאט לי את העבודה...חזרתי לIE= חזרתי לNORMAL
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים זה לא NORMAL וזה לא מסובך. זה עניין של הרגל. ואני דווקא מוצא את המוזילה יותר נוח וקל לשימוש..והעניין של התנין, תנסה לחשב עם סטופר (לא צוחק) את זמן הטעינה של העמוד לגמרי יחד עם תמונות במוזילה ובאקספלורר.אצלי יצא עם מוזילה, 0.784 שניות פחות, הבדיקה נעשה על מספר אתרים בחו"ל ובארץ, וזה הממוצע.מוזילה מהיר יותר 8)וחוץ מזה התנין לא מאט את העבודה, כי אח"כ שהדף עולה המחשב לא ב FULL LOAD ובקושי זז כזה.. הוא חלק והכל, לא יודע לגבי אחרים אבל אני מוצא את זה כיתרון
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר אני לא אוהב את התנין הזה.. לדעתי הוא מאט.ועם זה הבדל של כמה שניות המאיה אז תעשה לי טובה....
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים היי, אל תבוא בתלונות שמנסים לשכנע אותך פה או משהו, כי זה לא נכון.וחוץ מזה, אתה זה שפתח את הת'ארד.
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים אוקיי, העברית הסתדרה (חוץ מבאתר במה חדשה) ועכשיו בעיה נוספת, הגופנים... (תמונה מצורפת)
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים אני משתמש במוזילה רוב הזמן כי זה יותר נחרק באתרים שלא נראים טוב בד"כ בעברית אני עובר לשניה לIEתוריד מוזילה למה אתה מחכה(עכשיו אני משתמש במוזילה, יש לה גם טאבים (כמו נטקפטור אם אתה מכיר))
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.