פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שלום לכולם..יש לי לוח של אינטל D975XBX BAD AXE REV 304חיברתי היום מאוורר של מארז עם חיבור של 2 פינים(קומבינה שלא עלתה טוב) לחיבור של 3 פינים ללוח אם...הכל עבד יפה .. עכשיו הבעיה שחיברתי אותו פעם שניה הפוך.. המאוורר לא עבד.. ואז שהפכתי את החיבור הוא גם לא עבד.. חשבתי שהמאוורר נשרף החזרתי את המאוורר שהיה מחובר מקודם וגם הוא לא עבד אז הבנתי שהחיבור הלך..החיבור בלוח לא נותן מתח יותר, נכנסתי לביוס ל HARDWARE MONITOR והכל נמצא על 0000החיישנים של הטמפ".. המתח .. ומהירות מאווררים מתו לי.. גם ב EVEREST הוא לא מראה כלום יותר בחיישניםשאר החיבורים עובדים חוץ מזה שהרסתי..האם מרוב חוכמתי שרפתי את החיישנים ואת החיבור של המאוורר שלוח???? ואין מה לעשות צריכים לממש אחריות??מישהו נתקל בזה פעם .. אשמח לעצות תודה רבה...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר לאט לאט אנשיםםםםםםםם אל תגיבו כל כך מהר.. וואי אני לא עוקב אחרי התגובות
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים כן שרפתלא נוראלא בטוח שאחריות תכסה את זהשמח נודניק?איזה חוצפה זו להקפיץ אחרי שעתייםחכה בסבלנות
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אף אחד לא הצמיד לך אקדח לראש ואמר לך להגיב לתרד שלי.. נודניק תיקרא למי שהביא אותךואחריות תכסה את זה כמו גדולה.. כי "פתאום זה קרה לי" ככה לבד) :-X
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים זה לא קורה פתאום לבד, זה קורה בגלל שאנשים מתעסקים עם דברים שהם לא מבינים בהםונודניק אני אקרא לכל מי שלא קורא את חוקי הפורום (הקפצה אסורה!)
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים כן, תמיד הכל בחיים נגרם "ככה לבד" הנזק נגרם ממך, אם לא יחליפו בגלל "ככה לבד" תצא גבר ותיקח אחריות. תקנה לוח חדש, כולה אלף ומשהו שקל :
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים לא סתם קוראים לך שמוק אה.. :lol: :lol: חח עשית לי את היום אתה. אחלה יציאה.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים לא סתם קוראים לך שמוק אה.. לא סתם קוראים לך טמבל, אה? א. קודם תלמד מה משמעות של "שמוק" (דווקא לך הוא יתאים). ב. הניק לא משקף אותי.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לאט לאט אנשיםםםםםםםם אל תגיבו כל כך מהר.. וואי אני לא עוקב אחרי התגובות תנסה לעקוב אחרי התגובה הזו. חשבתי לתת לך אזהרה, אבל זה לא שאתה לא יודע שאסור להקפיץ כמו שאמרו לך כאן, פשוט לא אכפת לך. קיבלת אזהרה + מיוט לשבועיים. תנצל אותם כדי לחשוב אם אתה רוצה לפעול ע"פ החוקים או להיות מורחק לתמיד. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.