עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לבעיות עם לוח GA-8N SLI

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

כמו שכבר כתבתי יש לי את הלוח GA-8N SLI של גיגה בייט,

מעבד INTEL-P D 2.66

1 ג'יגה דואלי 667 של גייל (שני כרטיסים של 512)

לפני כמה שבועות נשרף המעבד מסיבה לא ידועה, לאחר שהחליפו את המעבד נשרף לוח האם, שכנראה מההתחלה התקלה הייתה בו, אבל לא משנה הכל הוחלף.

אחרי שהחליפו אותו התחילה בעיה שהוינדאוס כל הזמן נפל (מסכים כחולים וריסטרטים עצמיים), אחרי פירמוט בכלל לא היה ניתן להתקין וינדואוס כי הוא היה נופל כל פעם.

אחרי ששברתי תראש מה לעשות בסוף חיברתי את הזיכרון לא בצורה דואלית אלה בסלוטים 1-2 (במקום 1-3 שהם דואלים).

מאותו הרגע הכל עבד.

האם הזיכרון לא בסדר, או הלוח?! ואיך אני יכול לבדוק את זה מבלי להביא זיכרון אחר?

עוד שאלה,

כל פעם שאני לוחץ על הפעלה מחדש המחשב מבצע כיבוי ויציאה של הוינדואוס ואף מכבה את המסך כמו שצריך להיות אבל הוא לא מפעיל את הביוס לבד מההתחלה, אלה נשאר עם מסך כבוי.

אותו הדבר עם כיבוי של המחשב, הוא נשאר עובד אבל עם מסך כבוי, ואני צריך לכבוד אותו מהכפתור, או ללחוץ ריסט.

מה לעשות כדי לסדר את זה?

ועוד שאלה אחת...

אני משתמש בתוכה איזיטיון של גיגהבייט כדי לבדוק טמפרטורות, הטמפרטורה של המעבד במאמץ בערך 43 מעלות ובמנוחה 37-8, שזה בסדר ואפילו טוב, אבל הטמפרטורה של הסיסטם עולה כל הזמן ומתייצבת על 192 מעלות צלזיוס (לא פרנהייט) שזה לא הגיוני בכלל! אפילו שמתי לו מאוורר על ה- NB למרות שרשום בספר שלא צריך וזה לא שינה כלום.

והמארז שלי מאוד מאוד מאוורר 3 מאוורר שמכניסים אויר קר מקדימה (8 סמ כל מאוורר) ומאוורר 12 שמוציא אויר מאחורה.

האם אפשר לסמוך על התוכנה הזאת? ואולי בכלל זו טמפרטורה הגיונית?

תודה מראש.

פורסם

בנוגע לנושא הראשון. סלח לי על הביטוי, אבל אחרי כל הסיפורים האלו... בקיצור מה שאתה אומר זה שהזיכרונות DDR2 (כן?) שלך לא מוכנים לעבוד בDUAL.

אם הם לא DDR2 אז תכניס אותם לDIMM Slots 2+4.. אם הם אכן DDR2, אז אולי המודולים שונים.. כלומר אולי צ'יפים שונים כי ידוע לי שזה מפריע לתפקוד טכנולוגית הDualDDR.

פורסם
  • מחבר

שני הזיכרונות הם אכן DDR2 ו 667, הם הגיעו באריזה אחת של GEIL.

DDRII DUAL CHANNEL KIT 512MBx2 PC2 5300 667MHz

פורסם

תבדוק בBIOS אם הפונקציה של הDualDDR בכלל פועלת. כלומר Enabled.. אולי היא בכלל כבויה.

פורסם
  • מחבר

אין שום אופציה שמתייחסת לזה, כלומר זה אמור לפעול אוטומטית.

(והשאלה הבאה תהיה: "אולי הוא לא תומך בדואל?" אז כן הוא כן תומך, רשום בספר וכמובן במפרט שלו)

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1949&ProductName=GA-8N-SLI

פורסם

תבדוק טוב בביוס חייבת להיות אפשרות..

פורסם
  • מחבר

נשבע לך שאין בביוס שום דבר שמתיחס לזכרונות, חוץ מאופציה של עוצמת מתח, שזה אומר אוברקלוקינג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים