עבור לתוכן

בעיה מוזרה ב-H10 של LG

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

קניתי היום צורב DVD חדש - LG H10 ויש לי איתו בעיה די מוזרה...(או שלא?)

לאחר שאני מכניס לצורב דיסק, הצורב מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על "open" כדי לגשת לקבצים שבדיסק המחשב פשוט לא מגיב. לעומת זאת, כשאני בוחר ב-view pictures או autoplay הצורב אכן מגיב.

לסיכום, אני לא מצליח לגשת אל הקבצים ולראות אותם, אך אני מצליח להפעיל אותם בדרכים עקיפות. אשמח אם תוכלו לעזור.

תודה מראש !

פורסם

זה קורה כך עם כל דיסק?

כלומר, אם אתה מדבר על דיסק DVD-ROM אז תנסה עוד אחד, יכול להיות שהתקליטור פגום באיזור מסוים.

ואם ניסיתי וזה אותו הדבר, אז תנסה גם CD-ROM...

פורסם
  • מחבר

זה קורא לי עם DVD+R ו- CD-R.

זה ממש מתסכל... :'(

פורסם

אם ה- OPEN לא עובד זה יכולה להיות בעייה של Window.

אם אתה רוצה לפתוח את זה כמו תיקייה אתה צריך בכלל לבחור Explore.

פורסם
  • מחבר

גם לדעתי זו בעיה של Windows כי עובדה שהצורב מזהה ומצליח בדרך עקיפה להציג תמונות\וידאו מהדיסקים. מה אפשר לעשות ?

אגב, ניסיתי עכשיו דרך Explore וזה לא עובד...

מה נשאר לי לעשות ?? :'(

פורסם

פירמוט :jump:

פורסם
  • מחבר

זה תמיד חייב להיות הפתרון בסופו של דבר... :bash:

פורסם

נסיון אחרון...

תפתח את My Computer, עכבר ימני על הצורב ותבחר Properties.

תבחר את לשונית AutoPlay ותעבור על כל סוגי המדיות ותוודא שבחור prompt each time to choose an action.

ועוד משהו בעצם, תלך ל-Device Manager ותוודא שמותקנים הדרייברים הנכונים לצורב

פורסם

איזה פירמוט ואיזה בטיח.. מה קרה לכם?

לדעתי אולי זו התנגשות חומרה כלשהי שמונעת ממך גישה לקבצים מסוימים לא לכולם.. תנסה לשחק עם הקונפיגורציה של Master Slave, Primary Secondary..

פורסם

יש לי גם צורב DVD של LG שקניתי לאחרונה וגם אני נתקלתי באותה בעייה.אני אתאר את הבעייה שלי גם.. צרבתי דיסק DVD והכל היה טוב ... קראתי ממנו כתבתי עליו , כלומר הוספתי לו... כמה וכמה פעמים עד שיום אחד כאשר הכנסתי את הדיסק לצורב כדי לקרוא ממנו הצורב התחיל פשוט לחשוב ולחשוב.... חיכיתי וחיכיתי והקבצים שבדיסק לא עלו... ניסיתי דיסק CD רגיל וזה כן קרא ללא בעיה... על המחשב שלי מותקן XP על 98 כלומר אני משתמש בXP . אחרי יום יומיים סתם ניסיתי לראות איך זה פועל ב98 ולהפתעתי!!!! הצורב DVD של LG פשוט טיייייייס תחת ווינדוס 98 אין לי מושג מה גרם לשינוי הזה בXP כי בהתחלה הכל פעל כשורה ניסיתי גם לחשוב אולי התקנתי משהו או ששיניתי הגדרות כלשהן אבל לא נזכרתי במשהו מיוחד...לכן..... אם אותו אחד שנתקל בבעיה הנ"ל לא מוצא פתרון ואין לו מערכת הפעלה נוספת על המחשב והוא משתמש בצורב(סביר להניח שכן...)אז אין ברירה... פרמט את המחשבבבבב!!! אל תתעצל!!! ודרך אגב חוץ מהבעייה הזאת שאני לא יודע אם היא נובעת מפגם מסויים בדגם הספציפי הזה או בכל הסדרה של הDVD של LG הצורב די טוב ... מה כבר יכול להיות טוב?! תכלס לא משהו מיוחד הדבר היחיד שהרשים אותי הוא צריבה שקטה למדי....

פורסם
  • מחבר

!_Nike_! - צדקת !!! :-*

שיניתי כמה הגדרות ועכשיו זה עובד...תודה ! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים