פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים שלום, האם מישהו יכול לומר לי האם זה תקין שרשום +12V ובצד רשום שהערך שיש למחשב שלי הוא רק 2.05V ? מה זה אומר ומה זה מייצג? תודה למשיבים.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר temperaturecpu-------------- 57aux-------------- 46seagate --------39voltage valuescpu core -------------------1.35Vaux-------------------------- 3.20V+3.3 -------------------------3.15V+5V --------------------------5.11V+12V--------------------------2.05V <---------- ? מה זה והאם זה תקין+5V standby-------------- 5.00V[/left]
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר שלום,המחשב עובד טוב מאוד אך לעיתים נדירות כשאני מדליק אותו הוא לא מזהה את ההרד דיסק (מסוג sata), ואם אני עושה ריסט למחשב אז הוא עולה והכל תקין.לעיתים הוא גם נתקע ממש בהתחלה וכותב: the dram is to timing , עשיתי שחזור לברירת מחדל של הביוס זה מסתדר ואז שוב חוזרת ההודעה לפעמים.זה קורה ממש לעיתים נדירות, המחשב מצויין ללא תקלות מיוחדות אבל זה סתם מעצבן. לקחתי אותו למעבדה מספר פעמים ואמרו שהם לא רואים שום בעיה.מה זה אומר מה שכתוב שם 2.05V ?תודה,גיל
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים צריך לבדוק עם מולטימטר אם באמת המולקס מוציא רק 2 וולט... אם כן זאת הבעיה של הHD...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.