עבור לתוכן

מסך כחול-עזרה

Featured Replies

פורסם

אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת במסך שחור כזה חשבתי לנסות להוציאו סטיק אחרי סטיק כדי לבדוק האם אחד הסטיקים נהרס ולהמשיך להפעיל את המערכת בלי הסטיק הזה אבל המסך השחור הזה אחרי שאני מוציא סטיק מסוים לא מאפשר זאת. אשמח לעזרה אני צריך את המידע ששמור על האר דיסק המסוים הזה . תודה.

פורסם

א. בתור התחלה למה שלא תספר לנו מה כתוב במסך הכחול? אתה גם יכול לחפש בגוגל ולקבל יותר מידע.

ב. אני מקווה מאוד שאתה מוציא את הזכרונות שהמחשב כבוי!!! ורק אז מדליק אותו.

ג. אין פה קוסמים, מה החומרה של המחשב? כמה שתפרט יותר נוכל יותר לעזור.

בכל מקרה למה שלא תעביר את ההרד דיסק למחשב שעובד? אל תשכח רק לג'מפר אותם (את המקורי כ- MASTER ואת זה שאתה מעביר כ- SLAVE)

פורסם
  • מחבר

א. בתור התחלה למה שלא תספר לנו מה כתוב במסך הכחול? אתה גם יכול לחפש בגוגל ולקבל יותר מידע.

ב. אני מקווה מאוד שאתה מוציא את הזכרונות שהמחשב כבוי!!! ורק אז מדליק אותו.

ג. אין פה קוסמים, מה החומרה של המחשב? כמה שתפרט יותר נוכל יותר לעזור.

בכל מקרה למה שלא תעביר את ההרד דיסק למחשב שעובד? אל תשכח רק לג'מפר אותם (את המקורי כ- MASTER ואת זה שאתה מעביר כ- SLAVE)

א)אני חושב שזה מסך כחול סנדרטי רשום משהו כזה

a problem has been detected and windows has benn shut down to prevent....

אחרי זה רשום

UMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

ב)החומרה מעבד פנטיום 4 1700 מגה הרץ

לוח אם ASUS לא זוכר את הדגם אם זה חשוב אני אחפש

זיכרון RDRAM

כרטיס מסך כרגע GEFORCE 4 MX

הר דיסק אחד WD אם אני לא טועה

2 כוננים וגם כונן דיסקטים וזהו נראה לי

כן אני מוציא את הזיכרונות כהמחשב מנותק מהחשמל אבל ברגע שאני מוציא אותם כדי לנסות המחשב לא עולה ולא נפתח אפילו יש מסך שחור כזה יכול להיות שזה בכלל שיש סטיק אחד ריק המחשב לא יכול לעלות ככה?

אפשר להעביר את ההר דיסק לכל מחשב אחר איך זה יפעל? ובכל זאת המחשב עדיין לא יעבוד תודה

פורסם

תחליף זיכרון

פורסם
  • מחבר

תחליף זיכרון

אני עשיתי בדיקה לזיכרון עם התוכנה שנתנו ב-FAQ והבדיקה הסתיימה כאשר אין ארורים בכלל זה ממש מוזר, אני גם חושב שזה הזיכרון אבל אני לא יודע אם הוא מקולקל וגם אם כן איזה מהסטיקים? ואם זה לא הזיכרון מה זה כן יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים