פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אהלן חברהיש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDSהיום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים...יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה...יש לכם פתרון?!עידן
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר המצלמה שלי בתיקון כך שבינתיים אני לא יכול להעלות תמונהאבל "עליתי" על הגדרה טובה יותר לבעיהמכירים את התמונות בנגטיב של הפילים? שרואים בגוונים הפוכים...אז ככה רואים אצלי במסך, כאילו הצבעים התהפכו, מכירים את הבעיה חבר'ה?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים תנסה להתקין מחדש דרייברים של כרטיס מסך? תנסה להוריד בוקס למסך? תנסה לשחק עם ההגדרות של המסך ושל הדרייברים של הכ.מסך?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר זהו, שזה לא קשור לווינדוס, איך שאנימדליק את המחשב רואים ככה, אין קשר לווינדוס...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר הבעיה נפתרה!!!בסה"כ הייתי צריך לסובב כפתור מסויים בצד של המסך, תפקידו של הכפתור הוא "לשחק" עם הבהירות והצבעים במקרה ואתה עובד עם הלפטופ בסביבה מוארת ולא ניתן לראות...בכל מקרה, תודה רבה רבה על העזרה!עידןנ.ב - אני מעוניין למכור אותו במחיר ממש זול, הוא תקין לחלוטין!דברו איתי בפרטי אם אתם רוצים
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים הכפתור הזה שולט על עצמת התאורה, ואם חזרו לך הצבעים למקור בזכות זה - זה רק במקרה
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תנסה להתקין מחדש דרייברים של כרטיס מסך? תנסה להוריד בוקס למסך? תנסה לשחק עם ההגדרות של המסך ושל הדרייברים של הכ.מסך?לא אמרתי לך?סתם.. שמח שפתרת את הבעיה, יום טוב:]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.