פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטושבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שליכי אני מחבר אותו למערכת
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר זה לא לאוטו אחי אבל תודה בכל מקרה אני עדיין מחפש מחזיק לאוטודקך אגב מי שמחפש לחבר את האייאודיו או כל נגן אם פי 3 אחר לרכב ויש לו פיוניר עם כניסה לציינגר לא מנוצלת אז הנה הכבל המתאיםhttp://www.audionet.co.il/details.asp?id=529&lead_id=&look=
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים שים סלוטפ מתחת וזה לאוטותחבר פשוט תכבל AUDIO של הרמקולים לזה וזהו...אין משהו אחר, זה לא איפוד
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר שים סלוטפ מתחת וזה לאוטו תחבר פשוט תכבל AUDIO של הרמקולים לזה וזהו... אין משהו אחר, זה לא איפוד תגיד אחי אתה רציני אוטו חדש למה לא לשים משהו כמו שצריך ודרך אגב נכון הציטוט "שזה לא איפוד"זה הרבה יותר טוב
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אז שים דבק מגעתראה לX5 אין משהו אחר שיכול להחזיק אותו וגם להשמיע..אתה רוצה תיקח אתה לא רוצה אל תיקח , זה מה שיש
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אני לא מחפש משהו שיש לו גם כניסת אודיו אלא רק מחזיקהכי פשוט שישפסדר אבל זה מה שמביאיםלIAUDIO אין בנדל רחב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.