פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שלוםלפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאותאו חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרטלדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקהכשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם ליQUOTE PH Build [2005.04.14.00.32]OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAMVideo: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time!History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extremeamd-5000-dual core-2.6ghz2048 ramוכל הדרייברים מעודכניםעכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך להתקין לו דרייבר מיוחד ואני צריך להביא לו אותו אבל לא רציתי להביא לו אותו אז החלטתי לבקש עזרה פהעשיתי חיפושים בפורומים של חו''ל ומצאתי שלהרבה אנשים על מעבד כפול ליבה יש אותה בעיהושחלק הצליחו לפתור אותה עם התקנת דרייבר והבנתי שהבעיה היא שרוב המשחקים עכישו לא נתמכים טוב עם מעבד כפול ליבה וששני המעבדים עובדים במהירויות שונות במשחק ומכאן כל הבעיהעכשיו ניסתי לחפש תדרייבר הזה ומצאתי 3 דברים1. amd-dual core optimizer -תוכנה שאמורה לשפר ביצועי מעב כפול ליבה2.AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor Driver for Windows XP3. athlon 64 processor driverניסתי להתקין אותם אחד אחד וזה לא פתר תבעיה ....מישהו אולי יודע מה הקטע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.