פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP -נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך.השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options...(Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced)שם יש סעיפים כמו:Proccecor Scheduling ו-Memory Usage.(ראה תמונה)http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gifבמדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs,ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה).מה באמת הכי מומלץ?תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה?- ועוד שאלות לגבי שיפור ביצועים:* איפה עדיף שה-Paging File ישב...? בכונן שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, או בכונן אחר?* עד כמה לפי דעתכם נחוצה אפשרות ה-System Restore? מקצת קריאה באינטרנט הבנתי שזאת אפשרות שמעיקה מאד על המחשב ומורידה משמעותית את הביצועים... אבל עד כמה היא באמת תורמת כשהיא פעילה?אם אני משחזר מ-Restore Point - זה משחזר רק את ההגדרות של מערכת ההפעלה או גם דברים מעבר כמו תוכנות וקבצים אחרים שיש על הכונן?דודי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.