עבור לתוכן

האם ה- BIG TYPHOON יפריעה לאוורר הספק ע"י חסימתו של המאוורר התחתון שלהספק???

Featured Replies

פורסם

היי,

ראיתי פה בפורום על אחד שהזכיר את הבעיה הזאת ( אבל לא התמקד בה כלכך ), ורציתי לדעת, אם באמת יש לי את ה-BT, ואני מתכנן לקנות את הספק אנרמק ליברטי, אז המאוורר הגדול הזה לא יחסום חלק גדול מהמאוורר התחתון ל הספק וכל יפריע לקירורו, ואולי יגרום לו להרעיש יותר על מנת לאוורר חזק יותר???

ואם אתם רוצים לדעת יש לי את המארז טרנספורמר, הוא גדול מספיק בשביל להפריד בניהם???

פורסם

הטרנספורטר הוא מארז גדול ככה שיהיה רווח מכובד בין הספק לBT..

ובכללי המאוורר התחתון בספקים "שואב" אוויר לתוך הספק ככה שאתה יכול לקחת את זה שני מובנים..

1. זה טוב כי זה שוב את החום מהBT ואז מוציא את זה מהמארז...

2. זה אומנם שואב את החום אבל מעביר אותו לספק ורק לאחר מכן מוציא אותו...

פורסם
  • מחבר

רגע, אז אם הוא ישאב חום לספק, אז הוא יצטרך להתאמץ יותר מהרגיל על מנת לקרר אותו, ואז הוא יהיה רועש יותר, לא??? זה יהיה מורגש?

פורסם

זה לא יאמץ יותר את המאוורר

פורסם
  • מחבר

אבל אם זה יכניס אויר חם אז הספק יתקרר פחות טוב, נכון?!?!

ואז המאוורר יצטרך לאוורר טוב יותר על מנת להגיע לטמ"פ הרצויה, ואז הרעש יעלה.

פורסם

אבל אם זה יכניס אויר חם אז הספק יתקרר פחות טוב, נכון?!?!

ואז המאוורר יצטרך לאוורר טוב יותר על מנת להגיע לטמ"פ הרצויה, ואז הרעש יעלה.

בעיקרון כן....אבל כמעט ולא תרגיש את זה בספק... ;D

פורסם
  • מחבר

זה בטוח? כי אני משקיע די הרבה כסף בספק ( ליברטי 400W ) ואני רוצה שהוא יהיה סופר שקט, אחרי הכול אני מחליף ספק רק בשביל השקט.

פורסם

אחי אתה יכול לכוון אותו כך שהאוייר שיצא מההיסטינק יצא לספק וזה נירא לי לא רק שלא יפריע לו אלא יעזור לו.

פורסם

לא יפריע לשום מאוורר של ספק ,אם המארז שלך מאוורר כמו שצריך אין לך מה לדאוג, מה גם שזה לא ספק של שקל .

פורסם
  • מחבר

אחי אתה יכול לכוון אותו כך שהאוייר שיצא מההיסטינק יצא לספק וזה נירא לי לא רק שלא יפריע לו אלא יעזור לו.

לא הבנתי אותך, תסביר שוב

פורסם

יש לי שאלה שדי מתקשרת, הביג טייפון שלי די צמוד למאוורר 120" שמוציא אוויר מהמארז[קומפיוקייס.. לא זוכר איזה דגם, משהו כמו CA19] הוא לא חוסם את הכנפיים[יש לי מאוורר "רחב" אז אותו לא הצלחתי בכלל להכניס, והוא התנגש עם הכנפיים שלו] אבל אני מניח שהוא חוסם את רוב האוויר, יש משהו לעשות עם זה?

יש לי מאוורר שמכניס אוויר מקדימה[הרחב, אגב הוא די מרעיש והוא מחובר ישירות לחשמל אז רוב הזמן הוא כבוי.] אז אין למה להעביר את המאוורר ההוא, פשוט זה סתם מעצבן כי הטמפרטורות גבוהות ואני בינתיים עם מארז פתוח כבר כמה שבועות..

פורסם
  • מחבר

פתח ת'רד חדש, אני מדבר על הספק ואתה על המאוורר של המארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים