פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים המחשב שלי בן חודשייםהלוח שלי הוא gigabyte ga81945p-g rhוכפי שאתם רואים בתמונה המעבד מראה לי על 16 מעלות איך זה יכול להיות?ובמאמץ מקסימום ראיתי 30 מעלותמה הוא מזייף נכון?כי מוזר גם הורדתי מהאתר של ג'יגה בייט את התוכנה שמראה גם טמפרטורות וזה מראה לי את אותם נתונים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אין סיכוי לטמפ' כאלה במעבד הזה.כדאי באמת שתנסה עם speedfan למרות שאני בספק אם יש בעיה עם הקריאה של everest.יכול להיות שיש לך חיישן פגום או שאתה קורא את הטמפ' של החיישן הלא נכון.תנסה גם עם התוכנה שהגיעה עם הלוח אם.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שמע אחי תוריד את speed fan יש לך אותו כאן בהורדות..ותשים כאן את התמונה שלו וזהו ואז נראה..
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר הורדתי ספיד פאן ועדיין זה מראה לי אותו דבריאני נמוך מדיי21הנה תמונה מה אתם אומרים?משהו מוזר לי פה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים משהו דפוק, אם אתה על הקירור סטוק של המעבד אין סיכוי בעולם שזאת הטמפרטורה.תעדכן דרייברים.אם זה לא עובד תתקשר לתמיכה הטכנית/תשלח אימייל לגיגהבייט עם הבעיה.אם זה לא עובד, לך תממש את האחריות על הלוח.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים משהו דפוק???? חחחח לא יכול להיות. יש לו טמפרטורה במינוס 55... חחחח דווקא נראה לי הגיוני
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים משהו דפוק???? חחחח לא יכול להיות. יש לו טמפרטורה במינוס 55... חחחח דווקא נראה לי הגיוני לא לכל הinputs של חיישנים מחובר חיישן.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר אותו דבר טמפרטורות נמוכות בין 20-26שמעוו משהווווו מוזרררררר ביותרעשיתייי באברסט בדיקת מאמץהמעבד הגיעה למקסימום 28 מעלות זה לא יכול להיות דבר כזה מה אני עושהההה.??????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.