עבור לתוכן

בעיה בהפעלת המחשב, חוץ מהספק שום דבר לא עובד

Featured Replies

פורסם

קודם כל המחשב נתקע לי.

למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת.

חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל.

הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר.

מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.

פורסם

תנסה להוציא את הזיכרונות ולראות שהלוח מודע לכך שהוצאת לו את הזיכרונות(אמור לצפצף)

פורסם

נשמע שהלך הלוח...

פורסם

תבדוק באמת תגובה מהלוח אם בלי זכרונות ובלי כרטיס מסך.

אם עדיין כלום (כלומר לא מצפצף) אז או שהלך לך הלוח אם או שהספק לא תקין (12V תקין אבל אפיק אחר הלך) אבל הרבה יותר סביר שזה הלוח אם.

(אני מוכן לרכוש ממך RDRAM אם אתה זורק אותו)

פורסם

אם עדיין כלום (כלומר לא מצפצף) אז או שהלך לך הלוח אם או שהספק לא תקין (12V תקין אבל אפיק אחר הלך) אבל הרבה יותר סביר שזה הלוח אם.

כבר עסקאות? ;D

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות.

זהו גם לי הייתה הרגשה שאולי זה הספק, הוא נתקע בשלב מסויים.. הייתי צריך לתת לו "דחיפה" על מנת שיתחיל לעבוד, אבל מאז נראה שהוא עובד בסדר.

אבל ייתכן בהחלט שזה הלוח.

אני אבדוק מחר, נעדכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים