עבור לתוכן

בעיה במסך Benq - מוזר מאוד

Featured Replies

פורסם

היי,

זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק.

לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור.

הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה.

הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי).

ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נדמה שיש אותה בעיה - אחרי דקה שהמחשב עולה המסך פשוט נכבה.

אין סיכוי שזו בעיה בכרטיס מסך מכיוון שהחלפתי מחשב לפני מס' ימים והכרטיס מסך חדש לחלוטין (בדיוק כמו המחשב) והוא גם מובנה על הלוח אם.

מה התקלה? המסך LCD? איך זה הגיוני ש-2 מסכים שונים (מחוברים עם כבלים שונים) לא יעבדו על אותו מחשב?

ואיך הגיוני שהבעיה תהיה במחשב אם הוא חדש לחלוטין..

אולי הגדרות של הווינדוס?

מיואשת כבר. אם למישהו עצה במקרה, אשמח לשמוע.

אורנית.

פורסם

תראי,אם המסכים שניסית עובדים אצל חברים שלי ואצלך לא..זה כמעט בטוח בעיה במחשב עצמו..לא הגיוני שכולם נהרסו בדיוק כשאת בת לבדוק...

לגבי הבעיה בWIN..אולי משהו עם הדרייברים של הכ.מסך? ניסית לעדכן?

במקרה הכי גרוע תפרטי ותראי...

פורסם

כל התופעות מופיעות רק ב Windows?

או שגם בזמן עליית המחשב

פורסם

שאלה טובה^^^

אם תתני לנו את המפרט שלך זה קצת יקל...נראה איזה כ.מסך יש לך וננסה לעדכן דרייברים אולי זה יעזור

פורסם

אתה יודע מה אני לא מבין איך אנשים מצפים לקבל עזרה כאשר אין אנו יודעים

מערכת הפעלה

מפרט מחשב

אז מה אנחנו יכולים לעשות, רק לנחש

פורסם
  • מחבר

מפרט המחשב:

מעבד AMD ATHLON 64 3500+ S939

לוח ג'יגה בייט GA- K8N51GMF-9

זיכרון DDR 512MB

פורסם
  • מחבר

מערכת הפעלה XP PRO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים