פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מה שבטוח זה שזה יוריד לך את הטמפ'אם זה שווה לך?כנראה שכרטיס שעבד בטמפ' נמוכות יותר יחזיק יותר זמן. קח בחשבון שכל החום הזה עכשיו נפלט למארז שלך אז אתה חייב אוורור טוב על הכרטיס מסך.אל תצפה לניסים, אם בחדר שלך יש 35C אז כנראה שלא תגיע ל50C במאמץ ללא קירור מים.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר הודעה רשמית מ Thermalright זה שאין יבואן רשמי בארץשהכי קרוב זה איטליה
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אני חושב, שאני קודם אבדוק את הטמ"פ עם המארז החדש שלי ועם הקירור שלו, ואז אראה אם אני אקנה או לא.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מישהו מכיר את ה Fatal1ty FC-ZV9?כן, מדובר בZalman VF900Cu בעל להבי לדים אדומים (בדומה לZalman VF900Cu LED רק לא בכחול) וציפוי ניקל.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אני יחדד את השאלה שלי מכייון שאני קראתי עליו וכול מה שאמרת את זה כבר הבנתי כמו כן המאורר מסתובב מהר יותראבל האם הניקל יותר טוב מהנחושת?לפי דעתי לא אבל אני רוצה לשמוע דעות נוספות לא מצאתי שום ביקורת על המוצר
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני יחדד את השאלה שלי מכייון שאני קראתי עליו וכול מה שאמרת את זה כבר הבנתי כמו כן המאורר מסתובב מהר יותראבל האם הניקל יותר טוב מהנחושת?לפי דעתי לא אבל אני רוצה לשמוע דעות נוספות לא מצאתי שום ביקורת על המוצרזה לא ניקל במקום נחושת, גוף הנחושת מצופה בניקל כמו הZalman CNPS9500 AM2.ואין ביקורות כי המוצר לא הושק עדיין, כל היחידות המוצעות למכירה הן הדלפות.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר מוזר Zalman כבר שיחררה את המוצר ובחנויות מסויימות המוצר מוצע למכירה.הניקל עושה את העבודה?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מוזר Zalman כבר שיחררה את המוצר ובחנויות מסויימות המוצר מוצע למכירה. הניקל עושה את העבודה? תקרא את התגובה שלי שוב! Zalman לא "שיחררה" (השיקה) את המוצר, כל היחידות שמוצעות למכירה הן הדלפות. בתאוריה הניקל הופך את הגוף לפחות יעיל, אבל זה בהחלט נותן מראה יפה.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני משער שציפוי הניקל הוא כמה מיקרונים (תהליך ציפוי בחשמל) לכן אני חושב שהוא משמש יותר ליופי מאשר לתועלת.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר תקרא את התגובה שלי שוב! Zalman לא "שיחררה" (השיקה) את המוצר, כל היחידות שמוצעות למכירה הן הדלפות. בתאוריה הניקל הופך את הגוף לפחות יעיל, אבל זה בהחלט נותן מראה יפה. http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=215&code=013
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=215&code=013שמח שלמדת לבצע "העתק"/"הדבק", אך מה אני אמור לראות כאן?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני לא יתעסק בנושא של שוחרר או לא.. כי אני ממש לא מעודכן בזה..ההבדלים בינו לבין VF900 הם כמה מאות (200-300) סיבובים יותר.. כלומר מקרר טוב יותר בקצת אבל גם רועש מעט יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר לא אכפת לי מהרעש, אכפת לי האם הניקל בתחלס מקרר יותר טוב,התפשטות החום וכדומה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.