פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים גם אם תעשה שמניות באויר הכרטיס שלך עם OC לא יגיע ל-57 מעלות. אתה כנראה לא יודע לבדוק במאמץ... על 510\1210 בחדר עם מזגן אני לא עובר את ה 57 מעלות אחרי משחק או בבדיקה של ATITOOL לאחר שעה וחצי
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחזק את איציק ביציק, הATI TOOL שוחטת את הכרטיס במאמץ בבדיקה שלה - אחרי חצי שעה הכרטיס מגיע לטמפ' מאמץ שהוא לא יגיע בשום משחק.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים על 510\1210 בחדר עם מזגן אני לא עובר את ה 57 מעלות אחרי משחק או בבדיקה של ATITOOL לאחר שעה וחצי יש קצת הבדל לא? ;D
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים לי יש כרטיס של לידטק והחלפתי לו קירור ל ARCTIC COOLING 5 REV 3 במנוחה הכרטיס על 40 מעלות במאמץ הכרטיס על 57 מעלות גג (עם OC) שמתי גם תמונה אתה רציני? זה מקרר עד כדי כך טוב???וכמה הקירור הזה עלה לך?ואתה בטוח שאין מצב שזה יעבור את ה-57 במאמץ הכי גדול בעולם???ואתה בדקתה את הטמ"פ בעונה החמה מאוד הזאת???ו-uzibu: זה עד כדי כך לא הגיוני שעם הקירור הזה בעונה החמה הזאת וכשיש עלהכרטיס OC, שהוא יגיע במאמץ הכי גבוה ל-57 מעלות???
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים הגיוני.... אני אם מזגן לא עובר את ה68 ויש לי GF7600GT יש לו קירור גרוע ביותר
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אבל בכל זאת אני חושב שהוא מתחמם פחות מה-7800GT.אבל השאלה שליהיא במצב של בדיקה בזמן שאין מזגן ובתקופה החמה הזאת.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אתה רציני? זה מקרר עד כדי כך טוב???וכמה הקירור הזה עלה לך?ואתה בטוח שאין מצב שזה יעבור את ה-57 במאמץ הכי גדול בעולם???ואתה בדקתה את הטמ"פ בעונה החמה מאוד הזאת???ו-uzibu: זה עד כדי כך לא הגיוני שעם הקירור הזה בעונה החמה הזאת וכשיש עלהכרטיס OC, שהוא יגיע במאמץ הכי גבוה ל-57 מעלות??? הגיוני בלחץ. עם מזגן הגיוני, הקרור הזה טוב מנסיון.. אני גם עם 2 כאלה... וגם אותם טמפרטורות פחות או יותר קצת יותר גבוהות אבל זה בגלל שלא בדקתי עם מזגן
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אבל כמה מעלות בערך יש לך במנוחה ובמאמץ מקסימלי עם הקירור הזה של AC, בלי מזגן וביום חם כזה?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אבל כמה מעלות בערך יש לך במנוחה ובמאמץ מקסימלי עם הקירור הזה של AC, בלי מזגן וביום חם כזה? תבדוק כמה הודעות אחורה ותראה.... באותו פוסט צריך לחזור גם על דברים? דיי לעצלנות.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אבל אם אני לא טועה הטמ"פ האלה היו עם מזגן, ואני מדבר על בלי מזגן, ובתקופה של חום (והוא לא ציין מתי הוא בדק )
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195457.msg1711661#msg1711661
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ומה לא ברור בזה: סביבת העבודה שלי כרגע כ- 28 מעלות.פעם האחרונה שהסתכלתי הגעתי ל-70 מעלות מאמץ והיה מאוד חם. כשקניתי את הקרור עמדתי על 32 מעלות לפני כ-חודשיים וחצי. ***חשוב לציין שאני מדבר ללא OC. כשעשיתי OC התוצאות כמובן היו שונות ולר זוכר אותם אז לא אגיד סתם.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אה, פשוט אמרתה רק בשורה של המנוחה שקניתה את הקירור, לכן חשבתי שה-70 זה לפני שקיתה אותו.אבל איך יכול להיות שלמישהו אחר הי 56 מעלות במאמץ מקסימלי???
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים א- מזגןב- זמן בדיקת המאמץ (וטמפרטורת סביבת העבודה?!?1?!?!?!?!?!#?F?E#%^@$@$#@@@)אולי הוא בדק בחורף ואני כשהיה בחום 40 מעלות ולא היה לי מזגן והמארז שלי היה מאוורר חרא?!?!?דיי באמת עם כל השאלות.... נו הכל כתוב שחור על גביי לבן... באמת.....עכשיו אני מבין איך יש לאנשים 1600 הודעות ביומיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.