פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים חייב עזרה - לא מבין למה זה קורה: - צילום עצמי במחשב שלי - ולא דרך קווי האינטרנט....וזה בדיליי = ליטנסי מרגיז גם כשאני מכבה את כל התוכנות ברקע יש לי פנטיום 4 1.7 זיכרון 512 כרטיס מסך NVIDIA 5200 איך מטפלים בבעיה? תודה מראש
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר אח שלואם בכל מצלמה יש ליטנסי - אז איך כל אלו שמצלמים את עצמם לגוגל וידאו / YOU TUBE וכו'עושים את זה? שם יש סינכרון מצויין ביין הוידאו והסאונד - ובכלל שם זה לא ניראה כלייטנסי אלא כ לייבכמו שצריךיש כאן איזו שהיא בעיה שאני מפספס - ואני משתגע מיזהאגב יש לי כרטיס קול מצויין ויקר - ושם אני מקליט את הגיטרה ועוד כלים - ואין לי לייטנסילמישהו יש רעיונות? ???
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים לא הבנתי, יש לך דיליי בין הסאונד לווידאו(לא נורמלי) או דיליי בין מה שאתה עושה לבין מה שהמצלמה מראה(כן בסדר)?כי אם זה השני, תקליט הכל, ותראה שאין שום דיליי. אם הראשון, אז לא יודע מה הבעיה...
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר יש לי לייטנסי גם וגם.... :-\גם בזמן ההקלטה עצמה וגם בניגון אחריכאילו משהוא לא מסונכרן ויש גם דילאי ביזמן ההקלטה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אח שלואם בכל מצלמה יש ליטנסי - אז איך כל אלו שמצלמים את עצמם לגוגל וידאו / YOU TUBE וכו'עושים את זה? שם יש סינכרון מצויין ביין הוידאו והסאונד - ובכלל שם זה לא ניראה כלייטנסי אלא כ לייבכמו שצריךיש כאן איזו שהיא בעיה שאני מפספס - ואני משתגע מיזהאגב יש לי כרטיס קול מצויין ויקר - ושם אני מקליט את הגיטרה ועוד כלים - ואין לי לייטנסילמישהו יש רעיונות? ???הם קונים את המצלמות הכי איכותיות כמו logitech fusion
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.