פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים שלוםברצוני לדעת האם כרטיס קול על לוח האם או כרטיס קול ככרטיס משפיעים על ביצועי מחשב במשחקים או שאולי לאבתודה שרון
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים כרטיס קול "חיצוני" מחברה טובה (ושלא עולה 1.90) אמור להפיק איכות צליל יותר טובה מכרטיס הON-BOARD ברוב הלוחות....וכרטיס קול מובנה גם "גונב" קצת מהמעבד...(מה שבכרטיס קול "חיצוני" יורד משמעותית)...השאלה לאיזה שימושים ומה התקציב שלך...
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים כרטיס קול כמו X-FI נותן יותר FPS במשחקים? לעומת כרטיס קול חלש / מובנה ??או שזה לא מעלה FPS (אולי כי זה לא מקל על המערכת או משהו)?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים יש לי מעבד חרא מאוד p4 1.7והיו לי קרטועים לפעמיםעכשיו על game mode עם הx-fi אין לי קרטועים המשחק זז כמעט חלק
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר שלום שוביש לי מערכת 2 רמקולים קטנים עם סאב למטה וכניסה אחת למחשבכך שאין לי מערכת מוסיקה משוכללתאיזה כרטיס קול אתם ממליצים לא יקר מוריד עומס ממעבד ולא מדובר במערכת עם הרבה רמקולים סה"כ 2 רמקולים וסאב עם כניסה אחת למחשבושאלה אחרונה איך בוחרים כרטיס קול שכזה על פי מה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים יש לי מעבד חרא מאוד p4 1.7והיו לי קרטועים לפעמיםעכשיו על game mode עם הx-fi אין לי קרטועים המשחק זז כמעט חלקבמקום להוציא כל כך הרבה כסף על X-FI, הייתי חושב שעדיף לשדרג מעבד + לוח אם...
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים במקום להוציא כל כך הרבה כסף על X-FI, הייתי חושב שעדיף לשדרג מעבד + לוח אם...מה קשור אני משתמש בזה בשביל סראונד 7.1
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר שוב אני מעוניין להוריד עומס ממעבד והאם הכרטיס יוריד את העומס ויקח את העבודה של הקול על עצמו
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים הכרטיס ב290 יכול לעשות את זההx-fi ב690 יקח עוד יותר עומס מהמעבד, בעצם הוא הכרטיס שלוקח הכי הרבה עומס מכל האחרים וגם יכול לתת לך virtual surround על 2.1 למקרה שיש לך extra money
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.