עבור לתוכן

P5LD2 Vdroop Pencil Mod

Featured Replies

פורסם

לאחר חיפושים למוד שכזה שהעלו רק תוצאות של פורומים גרמניים שמחפשים מוד שכזה, מצאתי מוד עיפרון [XS] לP5WD2.

מכיוון שהוא והP5LD2 חולקים את אותו וסת מתח ניתן לעשות את אותו מוד על הP5LD2, מה שכולם מחפשים.

הייתי שם תמונות של עצמי [אבל אחותי שכחה את המצלמה איפשהו בעזה.. ס'א.]

בכל מקרה, בתמונה:

באדום - MOSFETS - טרנזיסטורים שמבקרים את כמות המטען החיובי והשלילי [לא חשוב] - כשהם מתחממים קורה Vdroop לכן לקרר אותם זה חיוני :D

בכחול - בקר המתח שעליו בעצם נעשה את המוד - הוא מתרגם את המתח מ12V הסטנדרטי לכמה שהמעבד דורש.

מצרכים:

Asus AI-Booster

ולעניינים:

גשו ללוח אם כך שהכיתוב על הבקר קריא [אנגלית = משמאל לימין ואותיות לא הפוכות כמובן].

תסתכלו לכיוון הרווח שבין הפין השלישי מימין למעלה לרביעי.

שם תתקעו עיפרון בעדינות, תסובבו אותו קצת בפנים עם טיפה לחץ ואז תשברו ממנו קצת בפנים.

חשוב לציין: שהמתח בביוס יוגדר לפני פעולה זו לסטוק לפחות, כי אחרי המוד המתח הולך לעלות פלאים. [0.1V+ בערך]

במקרה ואתם רוצים "לבטל" את המוד, פשוט תמחקו את העיפרון [זו עשויה להיות טיפה בעיה להגיע בין הפינים אבל בגדול לא סיפור].

עכשיו תדליקו את המחשב:

בוא נניח והמתח שקבעתם הוא 1.3V, אחרי שWIN עלה תעלו את Asus AIBooster ותראו מה המתח שם, לדוגמא 1.4V, זה אומר שהמתח שלכם בערך 0.1V גבוה יותר ממה שאתם מגדירים בביוס.

את זה תיקחו בחשבון כל פעם כשאתם מעלים מתח בביוס!!

לדוגמא: אם אתם רוצים 1.5V בפועל, תגדירו בביוס 1.4V, ברור:!??!

טוב, זה הכל בעיקרון.

כמובן שאני לא לוקח שום אחריות על כל חבלה בציוד או בגוף [יש גם כאלה...] ושאר תלונות.

מקווה שזה עוזר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

גבר לא צריך לעשות בעצם קישור בין שני "חורים" :D כאלה כדי לעשות pencil mod? אני מדבר בכללי

פורסם
  • מחבר
link=topic=195313.msg1709060#msg1709060 date=1154710845]

גבר לא צריך לעשות בעצם קישור בין שני "חורים" :D כאלה כדי לעשות pencil mod? אני מדבר בכללי

כה.

באופן כללי אתה יכול להלביש נגד משתנה על הפינים האלה במקום העיפרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים