עבור לתוכן

בעיה חמורה בתצוגה (כרטיס המסך \ המסך התחיל "להתנהג" מוזר ..

Featured Replies

פורסם

או.קיי ..

היום קיבלתי את המחשב מתיקון , בגלל בעיה עם מאווררים וחימום יתר..

הטכנאי התקין לי מאוורר חיצוני ליד כרטיס המסך , במקום המאוורר המקולקל שהיה מובנה על כרטיס המסך עצמו ..

הפעלתי את המחשב , התחלתי לגלוש קצת באינטרנט , ו.... בום ! המסך הפך למין מערבולת מוזרה של צבעים פסיכודליים ואז הוא נכבה ..

יש לציין , זה קורה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , בערך 10-20 דקות אחרי ההפעלה .

אגב - המחשב שלי מתחיל לעשות קולות מוזרים כאלו , כמו של טרקטור ..

יש למישהו מושג למה זה ?

פורסם

א' יתכן שזהו הדיסק קשיח שלך אבל לא בטוח. (תלוי מה אתה שומע) אם תקתוקים אז הוא נדפק.

ב' תקנה קירור נורמאלי לכרטיס מסך שלך כי כנראה הוא מתחמם יתר על המידה.

פורסם
  • מחבר

א' יתכן שזהו הדיסק קשיח שלך אבל לא בטוח. (תלוי מה אתה שומע) אם תקתוקים אז הוא נדפק.

ב' תקנה קירור נורמאלי לכרטיס מסך שלך כי כנראה הוא מתחמם יתר על המידה.

א. אני מאמין שאם ההארד דיסק שלי היה נדפק , לא הייתי יכול לדבר איתך עכשיו 8) תודה בכל מקרה

ב. הקטע הוא , קניתי קירור נורמלי ..

אלו שני מאווררים גדולים שתקועים ליד כרטיס המסך . אין לי מושג למה הוא מתחמם.

פורסם

או.קיי ..

היום קיבלתי את המחשב מתיקון , בגלל בעיה עם מאווררים וחימום יתר..

הטכנאי התקין לי מאוורר חיצוני ליד כרטיס המסך , במקום המאוורר המקולקל שהיה מובנה על כרטיס המסך עצמו ..

הפעלתי את המחשב , התחלתי לגלוש קצת באינטרנט , ו.... בום ! המסך הפך למין מערבולת מוזרה של צבעים פסיכודליים ואז הוא נכבה ..

יש לציין , זה קורה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , בערך 10-20 דקות אחרי ההפעלה .

אגב - המחשב שלי מתחיל לעשות קולות מוזרים כאלו , כמו של טרקטור ..

יש למישהו מושג למה זה ?

קירורים "חיצונים" לא אמורים לקרר את הכרטיס מסך רק לשפר תטמפ' של הקירור סטוק שלו...

ומה שקורה זה שבגלל שאין לך קירור על הכרטיס מסך עצמו אז הוא מתחמם ואז "מתחרבן" לך המסך...

ושמחזירים דברים מ"תיקון" הם אמורים להיות פועלים....

פורסם

קירורים "חיצונים" לא אמורים לקרר את הכרטיס מסך רק לשפר תטמפ' של הקירור סטוק שלו...

ומה שקורה זה שבגלל שאין לך קירור על הכרטיס מסך עצמו אז הוא מתחמם ואז "מתחרבן" לך המסך...

מסכים, אתה צריך קירור לכרטיס מסך עצמו ולא תחליפים ליד הכרטיס,זה פשוט לא זה...

פורסם
  • מחבר

וואו , תודה !

אני באמת מעריך את זה.

אני אגיד את זה לטכנאי שלי , ומקווה שהוא יתקן לי את זה , כי יש אחריות.

תודה רבה לכל מי שעזר בת'רד הזה :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים