עבור לתוכן

בעיות עם מסך דק - Benq FP71G

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק.

לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור.

הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה.

הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... :(

עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה?

תודה רבה,

אורנית.

פורסם

קחי אותו למעבדה ... נשמע כמו בעיה או בפאנל של המסך , או בספק שלו ...

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שזה משהו שאפשר לפתור במעבדה באופן מיידי, או שאני אצטרך לחיות שבועיים עם מסך חלופי?...

פורסם

למיטב ידיעתי , תצטרכי להשאיר אותו לבדיקה , ואז למשך טיפול ...

הרי קנית אותו בחנות כלשהי , ולא ישירות מהיבואן .

ההליך הוא שאת מביאה את המסך לחנות , הם בודקים , מוודאים תקלה , שולחים ליבואן , המעבדה אצל היבואן מתקנת , מחזירה לחנות , חנות מוודאת שאין תקלה , בודקת את המסך , מחזירה אותו לך ...

אני מאמין שזה משהו שיכול לקחת בין שבוע לשבועיים , במידה ומשחזרים תקלה בחנות ומעבדה יחסית מהר .

מסך חלופי זאת האופציה כנראה .

פורסם

אני לא בטוח שהמסך הוא גורם הבעייה, כי אמרת שמשחק עם כבל הRGB (הכבל הכחול) לפעמים משפר את המצב. אולי כרטיס המסך הוא הבעייתי. תנסי את המסך במחשב אחר עם כרטיס מסך אחר לפני שתנסי להחליף או לתקן אותו.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך חדש לגמרי. החלפתי מחשב לפני שבוע. אין סיכוי שהוא בעייתי (והוא גם מובנה על הלוח אם).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אה נכון, כי אף פעם לא ראיתי מוצרים חדשים שמגיעים לא תקינים...

פורסם

האם גם בכרטיס מסך הקודם הייתה את אותה הבעייה? אם לא יכול להיות באמת שמדובר בכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים