פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים היי לכולם, ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה? תודה רבה, אורנית.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר אתה חושב שזה משהו שאפשר לפתור במעבדה באופן מיידי, או שאני אצטרך לחיות שבועיים עם מסך חלופי?...
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים למיטב ידיעתי , תצטרכי להשאיר אותו לבדיקה , ואז למשך טיפול ...הרי קנית אותו בחנות כלשהי , ולא ישירות מהיבואן .ההליך הוא שאת מביאה את המסך לחנות , הם בודקים , מוודאים תקלה , שולחים ליבואן , המעבדה אצל היבואן מתקנת , מחזירה לחנות , חנות מוודאת שאין תקלה , בודקת את המסך , מחזירה אותו לך ...אני מאמין שזה משהו שיכול לקחת בין שבוע לשבועיים , במידה ומשחזרים תקלה בחנות ומעבדה יחסית מהר .מסך חלופי זאת האופציה כנראה .
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אני לא בטוח שהמסך הוא גורם הבעייה, כי אמרת שמשחק עם כבל הRGB (הכבל הכחול) לפעמים משפר את המצב. אולי כרטיס המסך הוא הבעייתי. תנסי את המסך במחשב אחר עם כרטיס מסך אחר לפני שתנסי להחליף או לתקן אותו.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר הכרטיס מסך חדש לגמרי. החלפתי מחשב לפני שבוע. אין סיכוי שהוא בעייתי (והוא גם מובנה על הלוח אם).
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים האם גם בכרטיס מסך הקודם הייתה את אותה הבעייה? אם לא יכול להיות באמת שמדובר בכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.