פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו.האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים שאתה מחבר את הנגן למחשב הוא מזוהה ככונן נייד ככה שאתה יכול לשים בו תיקיות וזה יהיה כמו במחשב. בלי תוכנה בלי שום דבר..
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר ואיך הניווט בנגן עצמו האם הוא נוח?חוץ מזה יש איזשהם בגים מעצבנים במכשיר שכדאי להזהר מהם?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים הניווט בשבילי הוא מאוד נוח. הג'ויסטיק עושה את העבודה כמו שצריך..יש לי את המכשיר רק חודשיים אבל בינתיים לא היו שום באגים...אבל חכה שאנשים שיש להם את המכשיר מעל חצי שנה יגיבו ותראה מה הם אומרים..
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר רק מעניין אותי לדעת האם הגודל של המכשיר לא מפריע להסתובב\לרוץ איתו?והאם אפשר בכלל לראות וידיאו במסך כל כך קטן?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים לי יש את הנגן כמעט שנה, ואני מאד מרוצה הג'ויסטיק עושה תעבודה !!ווידאו- קליפים אפשר לראות, סרט באורך מלא- לא.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אפשר לראות סדרות של חצי שעה רק בלי תרגום..יש כאלה שלא צריכים את זה כמוני אז זה לא מפריע.. לרוץ אני לא ממליץ לרוץ איתו כי זה הארד דיסק
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אם אתה רוצה לרוץ תקנה בנוסף נגן פלאש זול, אל תרוץ עם נגן מבוסס הארד דיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.