עבור לתוכן

בעיות שונות ומשונות = חימום??

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה לעוזרים

יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך.

לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך.

אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל.

אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלום

בנוסף בדקתי אם המאוורר עובד והוא עובד...

אני כבר מיואש ממעבדת DELL ולא ממש בא לי לשלוח אותו לשם שוב. מישהו מכיר \ שמע \ נתקל בבעיה דומה ויכול לתת לי רעיונות?? אני כבר :s07:

ושוב תודה מראש לעוזרים

פורסם

ניסית להריץ memtest?

פורסם

תשים לב שהתוכנות שאתה מתקין אחרי הפורמט הם לא תוכנות אם וירוסים ותוכנות ריגול למה כי בד"כ אנשים עושים פורמטים ומתקנים מחדש את הווירסים שלהם שנצאים בתוך התוכנות הבעיה של 100% ניראה לי בעיה של ווירוס

עוד משהו תוריד cpu z ותיראה מה מהירות השעון של המעבד וגם אחרי זמן מה של פעולה מיתמשכת הוא נשיאר על 100%

פורסם
link=topic=195219.msg1709984#msg1709984 date=1154760255]

תשים לב שהתוכנות שאתה מתקין אחרי הפורמט הם לא תוכנות אם וירוסים ותוכנות ריגול למה כי בד"כ אנשים עושים פורמטים ומתקנים מחדש את הווירסים שלהם שנצאים בתוך התוכנות הבעיה של 100% ניראה לי בעיה של ווירוס

האמת, ממש לא מסכים. אם זה וירוס תתחבר לאיזה אתר שבודק מהאינטרנט או שתריץ AV ממחשב אחר וככה תוודא שזה לא וירוס.

אבל זה כן יכול להיות בעיית של תוכנה בעייתית שאתה מתקין.

תעשה התקנה נקייה (כלומר פירמוט ורק מערכת הפעלה) ותראה איך הוא מתנהג.

אם הבעייה ממשיכה הייתי מהמר על זכרונות\לוח אם

פורסם
  • מחבר

זה ככה גם אחרי התקנה "נקייה"

וחוצמזה, מה שבאמתמוזר לי זה שהוא לא מזהה לא את ההרד - דיסק ולא את הסי די בזמן הבוט...

שעה אח"כ הוא מזהה והכל בסדר

פורסם

תכנס לtask ,manager ע"י ctrl+alt+del

תלך processes ותמיין לפי CPU usage

תבדוק איזה תוכנות לוקחות כל כך הרבה משאבים, משם נמשיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים