פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים הם קטנים מידיהמרעום של המטען מחפש כלי בעל חתימה מגנטית גדולה מאד (כמו שכל מתכת גדולה מיצרת)
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים הם קטנים מידיהמרעום של המטען מחפש כלי בעל חתימה מגנטית גדולה מאד (כמו שכל מתכת גדולה מיצרת)או משקל
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים לא משתמשים במשקל, כי ככה קל יותר לפספס את הטנקואיך בדיוק מוקש לחץ (מוקש המשתמש במשקל להפעלת המרעום) מפספס טנק?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים שאלת איך מוקש לחץ מפספס את הטנק אז הוא הסביר לך שהטנק יכול גם לנסוע מעל המוקש או ליד המוקש בלי שזחל יעלה עליו.אם הוא כן דורך עליו אז יש וואחד בום.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אנחנו לא ממש יודעים איזה אמל"ח יש לחיזבאללה אבל אפשר לשער שמוקשי לחץ הם חלק מהם,צריך לפזר אותם בכמויות די גדולות בשביל לא "לפספס"
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים ואני מסביר לך שמוקשי לחץ הם פאסה. היום המנגון הוא חתימה מגנטית (שלטנק יש חתימה ענקית)גם גם אם הטנק עובר ליד המטען יתפוצץ (וכשזה 300 ק"ג הוא לא חייב להיות ממש על המטען)
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים רוב המטענים שלהם מופעלים מרחוק ע"י שלט... הרבה יותר אפקטיבי.אל תשכח שהם לא יכולים סתם ככה למקש חצי מדינה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים ואני מסביר לך שמוקשי לחץ הם פאסה. היום המנגון הוא חתימה מגנטית (שלטנק יש חתימה ענקית)גם גם אם הטנק עובר ליד המטען יתפוצץ (וכשזה 300 ק"ג הוא לא חייב להיות ממש על המטען)אננו יכולים להיות בטוחים שיש אותם לחברינו "ראשי המגבת"...ואם קיימים אמצעים כאלו בידם............נשאיר לכם את הקטע עם הדימיון
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים ואני מסביר לך שמוקשי לחץ הם פאסה. היום המנגון הוא חתימה מגנטית (שלטנק יש חתימה ענקית)גם גם אם הטנק עובר ליד המטען יתפוצץ (וכשזה 300 ק"ג הוא לא חייב להיות ממש על המטען)אני הסברתי אותך לזה שלא הבין איך טנק יפספס את המוקש לחץ הזה.חתימה מגנטית? נו ואי אפשר ליצור איזו חתימה מגנטית כזאת עם רובוט יותר קטן או משהו כזה?יש גם פצצות א"ק שנועדו לפוצץ מוקשים אבל רק את המוקשי שצריך לדרוך עליהם כדי שיתפוצצו.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים החתימה של הטנק מאד גדולהבמרכבה ארבע יש מערכת שנועדה להגדיל מאד את החתימה אבל היא עדיין ניסיונית(מערכת כזו מן הסתם מאד גדולה ודורשת כמות עצומה של חשמל ולכן אי אפשר סתם לזרוק אותה על רובוט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.