עבור לתוכן

בעיה מוזרה בשני מחשבים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן ,לפני מספר ימים התחילה לצוץ בעיה שהוא פתאום ללא התרעה וללא סיבה נראת לעין ניכבה ונידלק ,כאשר לפעמים לוקח לו הרבה זמן להידלק ,רואים רק את הסמל של WIN XP אך מערכת ההפעלה לא עולה ,לעיתים לאחר מספר דקות המערכת עולה והכל רגיל ,בדקתי חומרה ,טמפ' ,מזיקים הכל נקי ונראה תקין ,המחשב יכול לעבוד רגיל מספר שעות ואז פתעום שוב להכבות במהלך שאני גולש באינטרנט או אפילו עובד באופיס ,לעייתים כאשר מערכת ההפעלה מנסה לעלות הוא פשוט נתקע ,שאני עושה ריסט ,שוב לוקח לו הרבה זמן לעלות ,ואז הוא עובד רגיל בלי שום בעיות של מהירות או משהו אחר ,ואז ללא התרעה חוזר חלילה.

כמו כן יש ברשותי מחשב פנטיום 4 חדש ליבה כפולה 2.66 וכדו.... אצלו יש בעיה דומה אך שונה ,הוא פשוט בלי סיבה ניכבה ונידלק ללא בעיות ,יכול לעבוד מספר ימים ברציפות ואז פשוט להיכבות בלי שום סיבה ,גם אותו בדקתי מבחינת ווירוסים ,מזיקים למינהם ,טמפרטורה וכדו.. הכל תקין ,האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את התעלומה? אני ממש אובד עצות!

לציין המחשבים לא מחוברים בינהם דרך הרשת כל אחד עובד לחוד ,חשבתי שאולי מדובר בספק גוסס אך מהו הסיכוי ששני הספקים גוססים יחד במיוחד שהמחשב שציינתי כחדש הוא עם ספק חדש לגמרה איכותי לא ג'נרי.

תודה לכל המתייחסים !

הערה : כאשר המחשבים נכבים הם ניכבים בצורה מסודרת לא כמו בהפסקת חשמל ,אלה כאילו ולחצתי על כיבוי המחשב!

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה יש לי פנטיום 4 וגם כן הוא הוא התחיל לעשות אתחול מחדש למערכת ולפעמים גם להתכבות לפי דעתי יכול

להיות שהאיורור של המעבד אינו תקין (או בכלל אינו עובד - זה היה במקרה שלי ובגלל זה המעבד התחממם מאוד עד שהמחשב נכבה) או שיכולה להיות

בעיה של התנגשות בחומרה חוץ מזה אין לי ממש מה להציע אלה אם כן לגשת לחנות שממנה רכשת את הפנטיום 4 כפול הליבה ושהם יבדקו את המחשב

פורסם
  • מחבר

לא מדובר בהתחממות בדקתי חום של כל דבר (מעבד ,דיסקים קשיחים וכדו..) ,גם מאווררים בדקתי ,גם לגבי התנגשות של חומרה בדקתי אין בעיה שכזו ,במיוחד שלא הוספתי בזמן האחרון שום חומרה חדשה במחשבים הללו!

תודה ,עוד רעיונות ! ,לפני ששוב יכבה לי המחשב ,כרגע אני עובד על הפנטיום 3 הכל נראה תקין בינתיים :nixweiss:

פורסם

תבדוק אולי יש בעיה בכבל/שקע שאליו מחוברים המחשבים

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה של שקע ,האחד מחובר בחדר אחד ,השני מחובר יחד עם עוד מחשב אחר בחדר שני .

בבקשה לענות אני אובד עצות :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים