פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64.ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64?אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיותתוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRCומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים?תודה רבה מראש על תשובהקובי.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לדעתי,כדאי לך להתקין גם וגם(זה מה שאני עשיתי)עם ה64 תפעיל משחקים שעובדים ותהליכים שלוקחים הרבה זמן ומה שלא תומך ב-64 אתה יכול להפעיל ברגיל
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר אני לא רואה סיבה שאם יש דברים שלא יעבדו לי ב64 יש סיבה בכלל שאני יתקין ב64אבל מצד שני יש לי הרגשה שזה שיט לא להתקין את ה64 בגלל שבשביל זה המעבד הוא 64.יש סיבה שNERO 7 וKASPERSKY 6 לא יעבדו לי בWIN 64?אני חושב שאני יתקין בהתחלה את ה64 ואם אני יראה שלא הולך לי טוב איתו אני יתקין את הרגיל.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מניסיון התקנה של 64 רוב הדברים לא נתמכים ב-64.לכן בשביל מה להתקין 64?אין תמיכה של רוב הדברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.