פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים יש לי כרטיס מסך RADEON 9800XT עם תושבת AGPוהבעיה היא כזאת שמתי לכרטיס מסך מאוורר של של ארטיקקולינג וצלעות קירור לזיכרונות ואת הצלעות הדבקתי עם דבק טרמי ולמאוורר שמתי משחה טרמית כל הטמפרטורות של הכ.מסך היו על 43-45 (טמפ' CORE +זיכרונות) מעלות בבדיקה ע"י ATI TOOLS ולאחר שהתחלתי להריץ 3D MARK לבדיקת ביצועים המחשב קפא והמסך נכבה,אחרי ריסטרט המחשב נדלק בלי ציפצוף שמורה שהכל בסדר והמאוור של הכרטיס מסך מסתובב אבל אין תצוגה בכלל .רק לציון זה קרה לי גם שבוע שעבר בטמפ' יותר גבוהות אבל אז אחרי ריסטרט המחשב חזר לעצמוניסיתי להפעיל גם את המחשב כאשר רק הכ.מסך מחובר. מה יכולה להיות הבעיה ?ואיך אפשר לפתור אותה ?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לא יודע איך המחשב שבק חיים לאחר שהריץ 3DMark את זה אפשר לברר שהמחשב יעלה בעזרת קובץ DMP שנוצרבכול מקרה אני מציע לך לעשות CLRCMOS כמו כן לנסות להדליק את המחשב בלי הכרטיס מסך לראות שהוא מצפצף ואז להחזיר אותו
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אני אנסה לעשות CLRCMOS ,לגבי הדלקת המחשב ללא כ.מסך עשיתי את זה גם ויש ציפצוף שמורה שכ.מסך חסראיפוס ה-CMOS לא עזר האם יתכן שנוצר קצר או שאחד מזכרונות הכרטיס מסך נשרפו ?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים תנסה להפעיל את המחשב עם מינימום חומרהכלומר כרטיסים שלא נחוצים תוציא אותם, תנסה גם להוציא את הזיכרונות ותבדוק האם המחשב מצפצף.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר ללא זיכרונות וללא כרטיס מסך יש סידרת ציפצופים שמורים על חוסר בזיכרונותעם זיכרונות אך ללא כ.מסך יש ציפצופ שמורה שכ.מסך חסרכ.מסך ללא זיכרונות אין ציפצוף בכלל כנ"ל לגבי כ.מסך+ זיכרונות מורכבים אין ציפצוף בכלל
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר זה ספק 500W ועם מינימום חומרה אבל אני חושב שהמעבד של הכ.מסך נשרף, בכל מקרה נראה לי כבר שאני אקנה 6800GS שהבנתי שזה כרטיס חבל על הזמן
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר וואלה לא יודע אבל ניסיתי גם על המחשב הזה שממנו אני מתכתב ועוד מחשב ישן אחר ונדה כלום קפוט (אני חושב)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אם ניסית על מחשב אחר וזה לא עזר אז זה בטוח הכרטיסיש לך עדיין אחריות עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.