עבור לתוכן

בעיה ברמקולים- ATP3

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני חודש וחצי- חודשיים קניתי מחשב חדש מלוג'יק פי סי , ואיתם רמקולים חדשים (ATP3), עד לפני כמה זמן הכל עבד נהדר, בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום. עם הבעיה הזאת עוד הסתדרתי, אבל עכשיו הרמקולים מתחילים לעשות כזה רעש טרררר (לא יודע איך להסביר במילים) והטרררר נהיה חזק\חלש ככל שמגבירים\מחלישים את הווליום, על זה אני כבר לא יכול להבליג, זה מעצבן, מוציא מריכוז ואני לא יכול ככה..

אם אני יפנה ללוג'יק הם אמורים להחליף לי את הרמקולים?

תודה לעוזרים.

פורסם

סתם לידיעה כללית, עם איזה כרטיס קול אתה עובד OB ?

אם כן, אולי שווה להחליף אותו ... רעשי רקע לא יופיעו יותר... והאיכות תשתבח אפילו במעט, כמובן שתלוי בסוג הכרטיס שתרכוש.

פורסם

יתכן שהזמזום ברמקולים נובע מבעיות ברשת החשמל. תנסה להחליף שקע, לכבות מנורות פלורסנט, ואם יש ממיר כבלים/מודם כבלים ליד, לנתק אותו מהכבלים. אם זו הבעיה, יש פתרונות.

פורסם

סתם לידיעה כללית, עם איזה כרטיס קול אתה עובד OB ?

אם כן, אולי שווה להחליף אותו ... רעשי רקע לא יופיעו יותר... והאיכות תשתבח אפילו במעט, כמובן שתלוי בסוג הכרטיס שתרכוש.

זה לא נראה לי קשור, במחשב הנייח שלי שחיברתי אליו את ה-ATP3 הם עבדו בסדר, ועכשיו שהרמקולים מחוברים למחשב הנייד שלי גם אין רעשי רקע, ובשני המחשבים הכרטיס היה OB. סביר להניח ש-Component צודק.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

עשיתי ריסטרט וזה הסתדר איכשהו :).

עכשיו, אם כבר פתחתי נושא אז אולי תוכלו לעזור לי בקשר לבעיה הראשונה-

בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום.

אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד, תודה :).

פורסם

הרכיב (פוטנציומטר) התקלקל כנראה. הייתי מציע לך לפתוח את הרמקול ולנסות לנקות אותו עם ספריי מגעים או למצוא אחד כזה ולהחליף, אבל אם יש אחריות שווה לנצל אותה.

פורסם
  • מחבר

הרכיב (פוטנציומטר) התקלקל כנראה. הייתי מציע לך לפתוח את הרמקול ולנסות לנקות אותו עם ספריי מגעים או למצוא אחד כזה ולהחליף, אבל אם יש אחריות שווה לנצל אותה.

אני לא נוגע, מפחד להרוס..

אממ יש אחריות על רמקולים שבקושי יש לי אותם חודשיים? או שאת האחריות מסדרים כאשר קונים אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים