פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אתמול סתם ככה המחשב נתקע, עשיתי ריסט והוא פשוט לא עולה. (המחשב מריץ flyakiteosx) כשאני מדליק אותו זה מגיע עד לחלק שהווינדוס נטען ואז כשאני אמור לעבור למסך ההתחברות זה פשוט נהיה מסך שחור. אחרי כמה פעמים שעושים ריסט זה עולה ואז יש הודעת שגיאה לגבע הקובץ programs files\ common files\ symantec shared\ validate.datאם אני לוחץ על להתחבר המחשב עולה לשנייה ואז אני מקבל מסך כחול.בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! בנוסף, מי שיכול להמליץ לי על תכנאי טוב באזור השרון ויכול לשלוח לי בפרטי אני אודה לו מאוד!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים תנסה להתחבר במצב בטוח ע"י לחיצה על F8 בזמן האתחולותסיר כל מה שקשור ל Symantec!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר תודה, ניסיתי להכנס במצב בטוח הרבה פעמים, זה לא נותן לי אפשרויות אתחול כשאני לוחץ על F8 ואין לי מושג למה בהודעת שגיאה כתוב שבגלל שהקובץ לא קריא אני צריך להריץ את הכלי Chkdsk. אין לי מושג מה זה אומר. אני גם חייב המלצה לטכנאי טוב באיזור השרון!! הטכנאי הקודם שלי עזב את הארץ אז מי שיכול להמליץ לי זה יהיה אחלה! בבקשה תעזרו לי! אני מיואש!!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים תלחץ F8 מההתחלה שהמחשב עולה ואל תפסיק עד שיופיע בחירה בין מצבים שונים ושם יהיה רשום גם Safe Mode
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר להחזיק את זה לחוץ?! כי כשאני לוחץ מהר נרבה פעמים מהרגע שמחשב עולה הוא פשוט עולה בלי לתת לי את האפשרויות אתחול.תודה רבה!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים תנסה ללחוץ על F8 לפני שמסך של ה Windows מופיעכשאתה לוחץ על תלחץ רצוף תלחץ עליו במרווח של שנייה מלחיצה ללחיצה
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אין זה פשוט לא עושה כלום לא משנה כמה פעמים אני מנסה... עוד דבר, שמתי לב שלפני ההודעה על הקובץ validate.dat יש עוד הודעת שגיאה לגבי: windows\debug\user model\userlenv.log. אותה הודעה כמו לגבי הקובץ השני- לא קריא ולהפעיל את ChkDsk. פליז מישהו!!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים פשוט בחלק מהלוחות אם ישנה אפשרות לאפשר גם מקלדת USB בזמן ה Bootה Default בד"כ זה Disableתנסה לחפש בביוס או שתחבר מקלדת שאינה USB מה שנוח לך
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אוקי, יש לי מקלדת USB ואני יכול להכנס ב-safe mode עכשיו, איך אני מפעיל את DskChk?! תודה רבה!!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אין בעד מה עכשיו ב Safe Mode לך ל Start>Run>CMD>ChkDsk כמו כן כדאי שתריץ sfc /scannow עושים זאת ע"י Start>Run>sfc /scannow
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.