פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שלוםאני מתכוון לקנות את השילוב X5 20GB + AKG K26P ב-1700 ש"ח~עכשיו השאלה היא אם אני צריך לשקול עוד נגנים?הדרישות מהנגן הן:1. 20 גיגה ומעלה2. ממשק נוח3. חיי סוללה ארוכים4. לא דורש תוכנה לסינכרון עם המחשב5. כמה שיותר עמידתודהקרפד האיום.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אני לא צריך זמן סוללה עד כדי כך ארוךבמקום להשקיע עוד כסף בX5L אני אקנה נרתיק ומגן מסך
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים תוסיף עוד 100 שקל ותקנה X5L ואני מבטיח לך שלא תתחרט..דרך אגב הנרתיק מה זה מכוער...אני מעדיך להסתובב עם נגן שרוט...חחחחמגן מסך לעומת זאת נראה לי הכרחי...
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אם היית יודע כמה זמן לקח לי לחסוך את הכסף לנגן הזה... אם אני אצליח לגרד עוד קצת כסף אני אקנה את הX5L
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר סליחה על ההקפצהרק רציתי לשאול כמה שעות אמורה להיות הטעינה הראשונית? (לא מצאתי בספר :-\)ד"א בסוף קניתי X5 20GB
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים ספר ההדרכה שמקבלים עם הנגן די עלוב למען האמת.סתם שאלה , כמה זמן הטענת את הנגן? אני קניתי גם לפני כמה ימים וכבר אחרי כמה דקות הנגן כתב שהטעינה הושלמה , אני לא יודע אולי בבאג הטעינו אותו כבר קודם.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים תשתמש בו עד שהסוללה תיגמר בפעם הראשונה ואז תטעין אותו משהו כמו לילה או 12 שעות..זה מה שאני עשיתי..
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים איך לדעתך הוידאו בנגן? נגיד שמדובר בפרק של חברים(אם יש לך ותוכל לצפות בו בנגן במיוחד אני אודה לך ) :-X
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים תשתמש בו עד שהסוללה תיגמר בפעם הראשונה ואז תטעין אותו משהו כמו לילה או 12 שעות..זה מה שאני עשיתי..בחיים, אבל בחיים אסור לעשות מה שאתה עשית !!!דבר כזה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לסוללה- אם זה לא קרה לך אז זה מזל.איך שאתה מקבל תנגן ישר תטעין אותו למשך 8-10 שעות ואז תשתמש בו כרגיל.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים זה מה שעושים על כל סוללה חדשה שצריך להטעין הרבה זמן....כל סוללה מגיעה קצת טעונה אז אמורים להשתמש בה קצת ואחרי זה להטעין אותה כמה זמן שצריך..
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר אז ככה: לאחר בירור עם מביני עניין התברר שאין צורך בטעינה ראשונית ארוכה עם בטריות ליטיום (תודה פיקע )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.