עבור לתוכן

מאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כראוי(9600XT)

Featured Replies

פורסם

המאוורר התחיל לעשות רעשית משונים לפעמים מפסיק לפעול לפעמים מסתובב לאט..ניסיתי קצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני ולא עזר מה אתם ממליצים לעשות?

דרך אגב:

האם בגלל זה אני מקבל הודעת שגיאה לעיתים כשאני משחק על VPU Recover?

אני לא יודע למה אבל אני מרגיש כאילו הדריברים החדשים של ATI לא מיטיבים עם הכרטיס מסך שלי..משום מה גם יש מין קירטועים כאלה בסרטים/משחקים כאילו מין חיתוכים כאלו:(זה דומה בתמונה אבל קצת שונה קשה להמחיש)

probkk7.jpg

פורסם

לדעתי החיתוכים בסרטים זה לא מהכרטיס מסך, אבל תמיד כדאי להיות קשט ולדעת שהכרטיס זה לא הבעיה, לכן, יש ברגים קטנים על המאוורר, תוציא, תנקה אבק, תחדש משחה תרמית אם אפשרי.. ותחזיר.. מקווה שזה יעזור...

פורסם

נסה לשמן את המאוורר.

(תקלף את המדבקה העגולה בכדי לחשוף את הציר, שים טיפת שמן, תחזיר את המדבקה וזהו...)

פורסם

כמו שאמרו נקה אבק תשמן את המאורר ועם בכל זאת הוא לא עובד טוב קנה מאורר חדש עולה מקסימום 50ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טוב נראה מה נעשה דרך אגב החיתוכים האלה לא רק בסרטים לפעמים גם במשחקים ורק על עצם מסוים(אדם שזז למשל)..אני קצת חושש להתעסק עם לפרק וכל החרא הזה אני יודע פתאום יהיו למחשב קריזות ויהיו כל מיני בעיות..צריך להוציא אותו מהחריץ בכלל נכון? ומאיפה אני משיג משחה טרמית?

פורסם

עדיף כרגע שלא תחליף משחה תרמית לפי דעתי.

תנסה לשמן את הציר של המאורר ברוב המקרים זה עוזר והוא חוזר לעבוד, אם עדיין לא תקנה מאורר לכרטיס מסך ותחליף אותו.

הכרטיס לא באחריות נכון?

פורסם

קרה לי אותו דבר עם 9600XT, לא עזר כלום המאוורר פשוט הפסיק לעבוד למרות כל הניסיונות (ניקוי ושימון)

הזמנתי VF-700CULED ולבנתיים השתמשתי במאוורר 80מ"מ שהצמדתי לכרטיס... (בלי משחה טרמית)

הוריד לי טמפ' מנוחה מ 65 ל 45 ומאמץ מ 120 ל 70. קצת רועש אבל עושה את העבודה... ביטלתי את ההזמנה (נחסוך לכרטיס חדש במערכת חדשה)...

הצמדתי אותו עם 2 אזיקונים...

מקווה שיעזור לך

פורסם
  • מחבר

עדיף כרגע שלא תחליף משחה תרמית לפי דעתי.

תנסה לשמן את הציר של המאורר ברוב המקרים זה עוזר והוא חוזר לעבוד, אם עדיין לא תקנה מאורר לכרטיס מסך ותחליף אותו.

הכרטיס לא באחריות נכון?

מזמן לא באחריות...החנות נתנה עליו שנה ועכשיו כבר עברו שנתיים וחצי מהקניה..

ולזה שמעלי איך הצמדת מאוורר סתם ככה?צריך את הגוף קירור וכל זה לא? וכמה מה שהזמנת היה אמור לעלות?

דרך אגב חימום בכ.מ יכול לגרום גם להיתקעות בוינדוס או שרק חימום של המעבד?

פורסם

תקנה חדש :P

פורסם

אני אשיג מצלמה ואעלה תמונה אבל עד אז...

פירקתי את המאוורר התקול, שמתי את ה80מ"מ עם הכיוון הרצוי לכ.מסך, העברתי אזיקונים דרך החורים בצדדים של המאוורר,

העברתי את האזיקונים מסביב לכ.מסך וחיזקתי אותם (לא שלא יזוזו אבל לא יותר מידי חזק).

165ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12271

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים