פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים הינה הקובץ שלי wh1t3 אתה יכול לבדוק? http://rapidshare.de/files/27811974/Mini073106-04.dmp.html
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים ziv22ממתי זה קרה? ניסית לבדוק בעזרת התוכנה memtest שהכול תקין עם הזיכרונות?dragon772אצלך הבעייה נגרמת בגלל הקובץ Vax347b.sys שכנראה שייך ל Alchol120% תנסה להסיר את התוכנה ותבדוק האם המסכים הכחולים ממשיכים
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אתה לא חייב לצרובאתה יכול להוריד את הקובץ ל DOSאבל לא משנה בכול מקרה אתה צריך להגדיר בביוס שה Boot הראשון ממנו הוא יקרא יהיה ה CDROM בו נמצא הדיסקלהפעיל מחדש ולתת לתוכנה לעבוד 3-4 שעות אם תראה הודעות בצבע אדוםתבין שאחד הזיכרונות או שתיהם דפוקים.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני עשיתי בדיקה אתמול בתוכנה memtest86 והוא מצא מלא אדומים בגלל זה אני כמעט בטוח שזה בעיה בזכרונות אבל אתה אומר שיש משהו ב אלקוהול אז מה לעשות?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים יכול להיות שזה קשור אחד לשני אני לא מבטיח שאם תסיר את הקובץ שאמרתי לךאז הבעיות יעלמו
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אחי בדקתי את הזיכרונות ובם עובדים בסדר .. זאת לא הבעיה מה עוד אפשר לעשות ?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים תקשיב יש לי פיתרון אבל לא בטוח שהוא יעזור יכול להיות שגם המחשב לא יעלה יותר.הפיתרון הוא כזה:תחת הסיפריה C:\Windows\system32 ישנו קובץ שנקרא ntoskrnl.exe תגבה אותו למקום אחר כדי שתזכור אח"כ לאיפה העתקת במידה והמחשב לא יעלה יותר אז יהיה אפשר להחזיר את הקובץ למקומו.תלך לסיפריה C:\Windows\Driver Cache\i386 תעתיק משם את הקובץ ntoskrnl.exe ל system32 ותפעיל מחדש.תבדוק יכול להיות שזה יעזור או שלא(על אחריותך).
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הבעיה במחשב שלי ..? הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תמחק מהפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.