פורסם 2006 ביולי 3119 שנים קבציי הminidumphttp://rapidshare.de/files/27723634/minidump.rar.htmlתודה לעוזרים .. =]
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים קודם כול לפי דעתי כדי שתסיר את ה Kaspersky שיש לךותקנה AntiVirus יותר טוב כמו NOD32 או שתוריד גירסת ניסיון.אחרי שעשית את השלבים הנ"ל תגיד מה התוצאות
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר קודם כול לפי דעתי כדי שתסיר את ה Kaspersky שיש לךותקנה AntiVirus יותר טוב כמו NOD32 או שתוריד גירסת ניסיון.אחרי שעשית את השלבים הנ"ל תגיד מה התוצאותלמה הKaspersky עושה לי את הבעיה ?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים התארד שלך יכול להינעל ואתה יכול לקבל אזהרה בגלל הקפצה מיותרת!ואם אמרתי לך להסיר ולבדוק זה לשיקולך כי כמעט כל הקריסות נגרמו בגלל קובץ של Kaspersky
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים ביקשתי רק את הקובץ האחרון שנוצר לא את הכול.בכול מקרה תעשה חיפוש לקובץ klif.sys ותמחוק אותו וכול מה שקשור ל Kaspersky כולל התייקיה אם נשארה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר ביקשתי רק את הקובץ האחרון שנוצר לא את הכול.בכול מקרה תעשה חיפוש לקובץ klif.sys ותמחוק אותו וכול מה שקשור ל Kaspersky כולל התייקיה אם נשארהלמה אתה עצבני לא ידעתי מתי כל אחד מהקבצים שם נוצר אז הבאתי לך את כל התיקייה עצמה .. לא מצאתי את הקובץ שדיברת עליו ..klif.sys כנראה הוא נמחק עם הקאספרסקי .. מחקתי את התייקיה שלה ומה שהיא השאירה .. מה עוד אפשר לעשות ? תודה על העזרה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני ממש לא עצבני תעשה לי טובה תמחוק עכשיו את כל התוכן של תיקיית Minidump ואם יווצר עוד פעם מסך כחול תעלה לפה את הקובץ בסדר?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים גם לי יש מסכים כחולים איך אפשר לראות מה הבעיה רק עם התוכנה בלי הקובץ של ה 200 מגה סמלים?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אני ממש לא עצבני תעשה לי טובה תמחוק עכשיו את כל התוכן של תיקיית Minidump ואם יווצר עוד פעם מסך כחול תעלה לפה את הקובץ בסדר? הנה הקובץ http://rapidshare.de/files/27803035/Mini080106-01.rar.html
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים גם לי יש מסכים כחולים איך אפשר לראות מה הבעיה רק עם התוכנה בלי הקובץ של ה 200 מגה סמלים?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אחי תראה מה כותבים בFAQ בקשר לקבצים האלה שמסבירים על הבעיה במחשב כאשר נוצר מסך כחול .. תעלה לפורום את הקבצים האלה (אחרי שתכווץ בראר) וזהו יעזרו לך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.