פורסם 2006 ביולי 3119 שנים במחשב הישן שלי אז הלך הדיסק הקשיח לעולמו אתמות קניתי דיסק קשיח יד שניה w.d 40gb בחיבור ata עכשיו זה מזהה לי אותו בביוס אבל נגיד שאני בא להתקין ת'ווינדוס הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח בכלל מה לעשותתתת ??
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הכתורת שלך אינה חוקית. קרא את חוקי הפורוםאיזה Windows אתה מנסה להתקין?שמקבלים דיסק קשיח מהמפעל צריך להגדיר לו מחיצה אם אתה מנסה להתקין Win98/ME אתה חייב דרך Fdisk ליצור מחיצה חדשהב WinXP זה שונה כבר בהתקנה אתה מגדיר לו ליצור מחיצה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר שיניתי תודה שאמרת לי אני מנסה להתקין אקס פי גם שאני למשל מכניס דיסקט אתחול של ווינדוס 98 אז נגיד אני מנסה לעשות פקודה של :c וזה לא נותן לי..... אה ודרך אגב ההרד דיסק מותקן על מאסטר
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים שהתכוונתי שהכותרת אינה חוקית התכוונתי שלא תרשום: "נשמות אני חייב עזרה דחוף יש לי בעיה המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח"משהו כמו:Windows לא מזהה את הדיסק קשיחנשמע סביר יותר לא?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים 1.תבדוק עם הגדרת אותו בביוס ..2.תפתח את המארז ובדוק עם החוט מחובר להארד דיסק אחי.. בהצלחה..
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר אחי עם החוט לא היה מחובר להארד דיסק אז בכלל הביוס לא היה קורא אותווכן הגדרתי אותו בביוס הוא מוגדר כמסטראוף בעיה מעצבנת
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים ב WinXP שאתה מגיע לשלב שאתה בוחר איפה להתקין את ה Windowsרשום לך Unpartitioned Space?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר לא ממהתחלה שאני עושה נגיד winntדרך הדיסקט איתחול הוא אומר נגיד משהו שאין איפה לשים את הווינדוס
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אם זה WinXp הוא אמור לעבוד כדיסק BOOT בביוס אתה צריך להגדיר לו שייגש לקרוא ישר מהכונן בו נמצא הדיסקואז הוא יעלה את ההתקנה שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.