פורסם 2006 ביולי 3119 שנים קודם כל תודה על העזרה.זה המפרט שלי:1. הארד דיסק WE עם 80 ג'יגה עם חיבור IDE.2. הארד דיסק WE עם 40 ג'יגה עם חיבור IDE3. הארד דיסק WE עם 160 ג'יגה עם חיבור SATA.מה שהיה לי בעבר:צורב DVD של LG שקניתי לפני שנה וחצי.החומרה החדשה:צורב DVD של LG שדגמו: GSA H10Aהבעיה:מין הסתם שאני צריך לחבר את אחד ההארדיסקים עם חיבור ה-IDE לצורב, אבל זה לא עובד. ברגע שאני מחבר את הצורב ואת אחד ההארדיסקים המחשב לא מזהה לא את זה ולא את זה.אז לפני שאני מחזיר לחנות, יש אפשרות לפתור את זה?תודה רבה!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אתה לא צריך לחבר את הארד דיסק לצורב או להפך, אתה צריך לחבר את הצורב ללוח אם...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים את הצורב עדיף לחבר בניפרד ללוח אם ואת הדיסקים הקשיחים ביחדואם אתה מעדיף בכול זאת לחבר את הדיסק קשיח ביחד עם הצורב תבדוק את הגמפרים מאסטר סלייב
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר כן סידרתי ת'ג'מפר...ורגע, אתה אומר שעדיף לחבר את ההארד דיסקים ביחד ואת הצורב לבד?במה זה ישנה?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הרי הדיסקים קשיחים הם UDMA 5-UDMA100,UDMA 6-UDMA133IDE כמובןוהצורב הוא במקרה הטוב UDMA 2-UDMA33 עד UDMA 5-UDMA100לכן זה יאט על הערוץ כלומר על הדיסק קשיח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.