פורסם 2006 ביולי 3119 שנים כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור.בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה.לידע כללי הוא עבד כל הלילה.כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון:לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים.במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר כבל פגום יכול ליהיותכן, בדקתי וה"צמה" של הדיסק הקשיח היתה פגומה, אז החלפתי אותה ועכשיו זה עובד, תודה רבה על העזרה.לא היו צפצופים כשניסיתי להעלות את המחשביש לי LCD אבל לא דרך ה - DVI. זה הכחול, VGA אם אני לא טועה?בכל מקרה, שוב תודה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים לא הבנתי איך זה שעלה לך מסך שחור כלומר כלוםוהדיסק קשיח זה הבעייהיכול להיות שהמסך השחור הזה הופיעו גם כתוביות זיהוי כוננים וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.