פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר הבעיה שהודעה כזאת "הורגת" את השיחהכי זה מכריח אותה ליזום את ההמשך, מה שלא בטוח יקרה.אם כבר, אז תשלח יותר משהו בסגנון של:"ואללה גם אצלי הכל טוב תודה ששאלת... איך החיים/עבודה/משפחה?" (או משהו בסגנון, משהו עם שאלה, שתענה ותתפתח לה שיחה)אתה תותח
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אתה תותחוזה נאמר לאדם (אני, לכל מי שלא הבין) שעד עכשיו התחיל עם בחורה אחת בחיים שלו...(שתיים, אם אתה מחשיב את החברה הנוכחית, אבל לא ממש התחלתי איתה. זה היה הדדי)לכו תבינו את החיים אנשים, לכו תבינו...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר וזה נאמר לאדם (אני, לכל מי שלא הבין) שעד עכשיו התחיל עם בחורה אחת בחיים שלו...(שתיים, אם אתה מחשיב את החברה הנוכחית, אבל לא ממש התחלתי איתה. זה היה הדדי)לכו תבינו את החיים אנשים, לכו תבינו...כנראה שאתה שווה יותר מבחורה אחת ,תתחיל להתחיל...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר שלחתי לה:"ואללה גם אצלי הכל טוב תודה ששאלת... מה עושה?איך החיים?" עכשיו היא שלחה "סורי הייתי עסוקה קצת עם דודים" מעצבנת זהו הצליחה לעצבן מה לענות
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים להפך, דווקא תשובה טובה לדעתיאפשר לקחת את זה כאילו היא נותנת תירוץ לזה שההודעות שלה לא משהו,אישית, אני הייתי שולח לה משהו בסגנון של "אז זה אומר שאת פנויה לשיחה עכשיו?"ואם היא עונה שכן, אז מתקשר אליהאם היא עונה שלא, אז לא יודע כבר מה לעשות...(אתה יודע, לא כולם מתאימים לכל אחד, בסופו של דבר...)
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מאמי זה לא ערסי חחחחח... כפרה זה ערסי... מאמי זה הומואים אומרים כמו מתוק ומותק :D:D:D אבל גם אני אומר לפעמים מאמי לאמא שלי ולידידות...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לי קוראים ליאור ואני קורא לידידות (הטובות בלבד) בכינויים כמו "מאמי", "מותק" וכו' וכו'זה עושה אותי ערס?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מה מוזר בזה?לא יודע איזה ידידות מוזרות יש לכםאבל הידידות שלי אוהבות שיש להן כינויים מיוחדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.