פורסם 2006 ביולי 3119 שנים שלחתי הודעה למישהי "מה המצב מאמי?"והיא החזירה "הכל בסדר..."מה היא רוצה?!כאילו מישהי שלא רוצה לא עונה פשוט!ואין לי מושג למה אני שואל את זה פה!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים היא עונה לך מתוך נימוס, אבל היא לא מעוניינת בשום דבר,אחרת היא הייתה מפתחת שיחה...מצד שני, אם חוזר למישהי שנתנה לך את המספר שלך, תעשה טובהלכל המין הגברי, ותתקשר אליה! לשלוח SMS מראה על חוסר אכפתיות (לדעתי)מצד שני, לא באמת אכפת לי, כי מי שקוראים לו אלירן וקורא לבנות "מאמי"הוא ערס/ערס-צעצוע, ולכן תעשה מה שבא לך...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים "מה המצב מאמי?" אני לא סובל את צורת הדיבור הזאת... אם אתה לא ערס אל תדבר ככה! חוץ מזה, אתה יכול לשלוח בהודעה נושא לשיחה (לא רק מה המצב). אם היא מתעניית בך אבל קשה לה לפתח שיחה זה יעזור
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר "מה המצב מאמי?" אני לא סובל את צורת הדיבור הזאת... אם אתה לא ערס אל תדבר ככה! חוץ מזה, אתה יכול לשלוח בהודעה נושא לשיחה (לא רק מה המצב). אם היא מתעניית בך אבל קשה לה לפתח שיחה זה יעזור תן דוגמא : ) זה מה שמוזר פה שנראה לי שהיא דווקא כן מעוניינת ועכשיו היא עונה לי ככה מוזר מה היא רוצה צומת לב יותר או מה?:\
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אם אתה לא ערס זה כבר משהו, אם כי אני לא סומך על דעתך כרגע...(עדיין קוראים לך אלירן וקראת לה "מאמי", אבל אני אתעלם בנתיים)אמרתי שאני לא רוצה שתרשום לה, אלא תתקשר!שאלתי את חברה שלי, והיא טוענת שעדיף שתתקשר, זה מראה על חוסראכפתיות וכו' וכו' (שאר דברים נקבתיים)
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אמ...............חחחחח אוקייעדיין לא הבנתי בידיוק את הכוונה פה אבל:א: מאמי מת בערך בסוף כיתה ח' אולי אפילו לפניב: יש לה די אדישות וצדקו שאמרו שכדאי באמת שתתקשר ולא תשלח הודעהג: לא כול מי שקורא למישי מאמי הוא ערס או ערס צעצוע!!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני חושב שהוא קרא לה מאמי בשביל להראות את עצמו כמגניב. : כמו ש-infer אמר, תתקשר! תתדבר איתה, תשאל אותה אם היא רוצה ללכת איתך לראות את גארפילד לא יודע, כל דבר... ד"א infer, אתה אדם כלבבי.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר חחחחחחחחח אהבתיואם אני שולח הודעה אז מה כבר אפשר לשלוח!זה הכי טוב שמצאתי:\
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים תכתוב לה ואללה גם אצלי הכל טוב תודה ששאלת.. חחח תציק..!!זה הכי כייף..אבל אם אתה בונה על משהו תתקשר..
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים עכשיו בעייתי להתקשר, אבל עדיף מאשר כלום ולעתיד: קודם כל, שמות חיבה (לדעתי) תשאיר לזמן ש(אולי) תהיו ביחד עד אז, דברים יותר סולידיים. יש גבול כמה אפשר להיות דביק שנית, תנסה להתחיל שיחה דרך ההודעות, אבל זה הרבה יותר בעייתי ומאולץ מאשר שיחה אמיתית. מה גם שטון הדיבור אומר לך המון על מה האדם חושב ורוצה, מעבר לדברים שהוא אומר מסקנה? תשאיר הודעות בצד, עד שתהיו ביחד. בנתיים רק שיחות, לדעתי לפחות ד"א infer, אתה אדם כלבבי. אני מצטער לאכזב אותך... אבל אני לא עוצר בירוק... סתם... סיבה מיוחדת?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הבעיה שהודעה כזאת "הורגת" את השיחהכי זה מכריח אותה ליזום את ההמשך, מה שלא בטוח יקרה.אם כבר, אז תשלח יותר משהו בסגנון של:"ואללה גם אצלי הכל טוב תודה ששאלת... איך החיים/עבודה/משפחה?" (או משהו בסגנון, משהו עם שאלה, שתענה ותתפתח לה שיחה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.