עבור לתוכן

[עזרה] - בעיית זכרון במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי בערך לפני חודש זוג זיכרונות של TWINMOS cl2.5 256mb pc3200

רציתי להגדיל ל- 1 ג'יגה ..בנוסף לזוג הקיים שיש לי במחשב - SAMSUNG cl3 256pc3200

(ראו מפרט )

עכשיו הבעיה היא .. שאני לא מרגיש את ה- 1 ג'יגה במשחקים או בפעולה של המחשב , בוא נגיד שאני קצת מרגיש משיכה של כוח אבל עדיין המחשב איטי , יש לי 1 ג'יגה המחשב לא זז כמו שהוא צריך לזוז , הרצתי 3DMARK לכרטיס 9550 שיש ברשותי

קיבלתי 2805 נקו' .. ( אני מבואס טילים :-[ )

שיחקתי ב- פארקרי על 800/600 על VERY HIGH ב- SINGEL PLAYER היו לי 60FPS מומצע ( שבוא נגיד רואים מצויין שם ) זה 1 וזה הכי נהנתי ! השאר לא !! :bash:

2 . MW במסך הראשי וכל התפריטים האלה אני מקבל 50-70 FPS כמו כלום ..אבל שאני מגיע למשחק עצמו ומתחיל לזוז עם האוטו זה נופל ל-30-40 ואני משחק כמו עילג על 640/480 עם איכות מגעילה . ועדיין לא מרגיש את ה-1 ג'יגה :pissed:

3. PREY בזמנו שחקתי על 800/600 על 35 FPS בערך .. ראיתי שהמשחק לא זז אז ירדתי ל- 640/480 וזה נשאר אותו דבר ( 35 FPS !! ..והיו כמה אזורים , " כמובן חשוכים " שם זה עלה במקצת ) אבל עדיין , לא מרגיש את ה-1 ג'יגה !ועוד כל מיני דברים שלא עולים לי לראש עכשיו

בקיצור , המחשב שלי היה ב- OC .. וגם הכרטיס , הורדתי את שניהם , התקנתי מחדש דרייברים הכי חדשים לכרטיס 6.6 אם אני לא טועה

ועשיתי הכל למחשב , אם זה ניקוי טורג'אנים ואיחוי דיסק , ועוד כמה דברים שצריך .. אבל עדיין אני לא מרגיש את ה- 1 ג'יגה ..

שחקתי אצל חבר יש לו מחשב P4 2.6 HT . 1GB . R9600

PREY רץ מעולה אצלו לעומת אצלי , ולא רק זה , גם כן כל מיני משחקים אחרים ..ודברים אחרים שהוא מריץ על המחשב

אז מה שאני בא לומר פה שאני מזה מבואס מהמחשב :-\, לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק דברים ממה זה נובע ולמה הוא איטי כזה

טוב עד כאן

תודה רבה למי שיכול לעזור לי בנושא הנ"ל

אם זה לא מתאים לפה , אז תעבירו לאן שצריך , מחילה ממני

אבל אתם חייבים לעזור לי , אני נואש מהמחשב הזה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה חבר'ה ? ???

פורסם

הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.

זוהי אזהרה 2 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תמחק מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים