עבור לתוכן

סל"ד ZALMAN 7700CU

Featured Replies

פורסם

אם תצליח אז כן תרגיש הבדל אבל גם לא גדול זה לא שאתה עושה אובר קלוק מ1.8 ל2.6 או משהו כזה שבאמת המעבד חלש וכול הרץ שאתה מוסיף מורגש

המעבד גם ככה חזק אז קשה להרגיש שיפור.

אממ טמ''פ תעלה יחד עם המתח שתוסיף, יותר מתח = יותר חום נפלט

לדעתי גם את ה400mhz האלה הוא לא ירגיש....

אני עשיתי oc מ2.8 ל3.4- 600mhz ולא הרגשתי כמע שינוי. אם הוא רציני שילמד על הנושא, ויעשה oc כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

האמת זה מוזר..ראיתי כמה מדריכי OC חלק מסובכים חלק לא.

המדריך הכי לא מסובך שראיתי זה שהיה כתוב בו להיכנס לביוס להעלות את הFSB בכמה MHZ ולבדוק אחרי זה עם איזו תוכנה שהכול בסדר...

עכשיו נכנסתי לביוס העלתי ב5MHZ ..על פי החישוב שעשיתי אני צריך להעלות את הFSB ל215 כדי להגיע ל3.2GHZ.

אז אני מתכנן לעשות את זה מחר.

דרך אגב לא ראיתי בביוס מקום שאפשר לנעול בו את הPCI-E או הPCI.

ראיתי שם גם אפשרות אוברקלוק אוטומטי או משהו כזה.

פורסם

האמת זה מוזר..ראיתי כמה מדריכי OC חלק מסובכים חלק לא.

המדריך הכי לא מסובך שראיתי זה שהיה כתוב בו להיכנס לביוס להעלות את הFSB בכמה MHZ ולבדוק אחרי זה עם איזו תוכנה שהכול בסדר...

עכשיו נכנסתי לביוס העלתי ב5MHZ ..על פי החישוב שעשיתי אני צריך להעלות את הFSB ל215 כדי להגיע ל3.2GHZ.

אז אני מתכנן לעשות את זה מחר.

דרך אגב לא ראיתי בביוס מקום שאפשר לנעול בו את הPCI-E או הPCI.

ראיתי שם גם אפשרות אוברקלוק אוטומטי או משהו כזה.

זה אוברקלוקינג ממש מתון....

תקשיב אחרי שאתה מתחיל לעלות את הfsb, יש נקודה מסויימת שהמעבד לא יציב. בנקודה הזאת אתה אמור לעלות ממש טיפה

מתח עד להגעת יציבות...אוברקלוקינג זה לא רק לעלות את הfsb. אוברקלוקינג למעבד גורם להמהרה גם של הזיכרונות. ואם אין

לך זיכרונות מתאימים לoc (מה שאני מניח שאין לך). אתה מתחיל להשתמש במחלקים....

וחשוב כל הזמן לבדוק יציבות... :cool2:

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי...

אני אני לא רוצה להעלות מתח ולהתעסק בזה..אני רוצה לעשות OC מקסימום ל3.4GHZ שעל פי מה שהבנתי זה לא בעיה ואין סיכון.

אפשר בבקשה תשובה לגבי הנעילה של הPCI והPCI-E?

לא מצאתי את זה בביוס.

פורסם

סבבה אחי...

אני אני לא רוצה להעלות מתח ולהתעסק בזה..אני רוצה לעשות OC מקסימום ל3.4GHZ שעל פי מה שהבנתי זה לא בעיה ואין סיכון.

אפשר בבקשה תשובה לגבי הנעילה של הPCI והPCI-E?

לא מצאתי את זה בביוס.

תחפש טוב אמורה להיות לך אופציה כזאת. אתה אמור לנעול את זה על 33/66 אבל יכול להיות שאני טועה אז חכה לעוד חוות דעת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים