פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני מתחיל להיתקל בבעיה עם צורב הדי וי די במחשב הנייד שליהוא אומנם קורא את כל הדיסקים אבל כשאני מנסה להעתיק סרטים שנמצאים על הדיסק להארד דיסק אני מקבל שגיאות לעומת זאת הצורב די וי די במחשב הנייח שלי לא מתקשה להעתיק אותם במקרה ואני מנסה להריץ ת'סרט מהדיסק הוא מריץ לי אותו אבל כעבור כמה דקות מפסיק להריץ ונותן איזו שגיאת מדיה פלייריש 2 שיגאות שאני נתקל בהן לסירוגין בניסיון העתקהאחת אומרת משו כמו "שגיאת יתרות מחזוריות"ואחת בסגנון "שגיאת MS-DOS " בבקשה עזרה בנושא
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אממ נשמע כמו עינית סנובית אין לכך פתרון חוץ מלנסות לצרוב על מדיות איכותית יותר.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים תאמת היא לא כזות חברה איכותית, האם יש עדיין אחריות למחשב ? אם כן קח אותך למרכז השרות שם יחליפו לך תכונן באחד חדש האם ניסתה אולי לנקות את העינית אם הדיסיקים לניקוי שיש עליהם מברשת קטנה ?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר המחשב של HP כולו בן חודש וחצי מחר אני קופץ לאחריות לא יודע בדיוק איך להסביר לם ת'בעיה למשל עכשיו ניסיתי להעתיק סרט ממדיה של HP וזה עבד חלק כנראה באמת שזו עין סנובית אבל זה פשוט מעצבן למה אני צריך להידפק עם כונן כזה??
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים זה לא רק אתה ככמעט כול כונני ה dvd סובלים מבעיה של עין סנובית (מונח חדש שהמצאתי)
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר בכל אופן אני יתלונן על זה לאחריות אין מה להפסידתודה על העזרה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.