פורסם 2006 ביולי 3019 שנים if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother boardif your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"oconnector on the motherboardfan errorsystem cache erroride device #0 errorcd-rom errorThe bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from bootingתודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה...רניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל...תודה יקיר
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים נסה לנתק כרטיסי pci וכול מה שלא צריך להשאיר רק מעבד+זכרונות+ספק+כרטיס מסךתנתק הכול וחבר שוב תראה אם הוא מפסיקאממ תבדוק שחיברתה את כול חיבורי החשמל שצריך איזה לוח זה ?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר סוג הביוס הוא phoemixbios 4.0 releas 6.0לא יודע את סוג הלוחשהמחב נידלק כתוב HPועל הלוח כתוב INTEL
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אחי בבקשה תביא לי את האייסי שלך ותעזור לי פליז או שקח את שלי ותבוא לאייסי שלי או שתביא את שלך הנה שלי 6441443ניסיתי להוציא לא הולך... יש לי שקע בלוח אם אחד כזה של המחשבים הישנים שאם אני מחבר אותו המחשב לא נידלק והוא מצלצל מישתגע...
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר ואיך מאפסים לוח בלי ג'אמפרים ושמוצאים את הסוללה זה לא עוזר זה משגע אותי איך מאפסים לוח כזה?!!!!!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מוציאים תסוללה מחכים 20 דקות ואז מחזירים אותה (כול זה שההמחשב כבוי) ואז שוב פעם מדליקים ומחכים לנס
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים יש לוחות שצריכים 15 דקות בחוץ אני בכול מקרה עושה overkill להיות בטוח אני לא שמעתי על לוח שצריך 15 דקות... מה ההגיון... איפה הוא אוגר חשמל? ולפותח הטרד... אני מקווה שכשאתה מוציא סוללה אתה מוציא גם את כבל החשמל מהמחשב........
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר הצלחתי לפתור את בעיית הסיסמה ואת כל הבעיות חוץ מזה שיש שגיאה שאומרת FAN ERROR ואין בביוס לעשת על FAN IGNOR זה אומר שהמאוורר של המעבד לא מחובר ללוח אבל הוא כן מחובר וטוב,ועובד,אבל זה אומר שהוא לא מחובר,לכן המחשב לא טוען מה HDD עד שהבעיה לא תיפתר מה עושים? והנה הסרטוט של הלוח אולי לא חיברתי איזה חוט חשמל למקום,תסבירו לי מה צריך לחבר פה? תודה. יקיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.