פורסם 2006 ביולי 3019 שנים שוב אני והקירור גז שלי אז ככה, מישהו מחברי הפורום אולי יודע (עמרי שוסטר!!!) איפה אפשר להשיג את הרכיבים המפורטים בלינק הבא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105834 הכוונה לגריז הדיאלקטרי,conforming spray , והלכה הזו שהוא השתמש בה (או משהו זהה) תודה מראש
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר אווווקיי.... אם אתה אומר, אני אבדוק אני יודע שיש גריז מבוסס גרפיט שאפשר לקנות בחנויות לחשמלאים.. =\ לא יודע עד כמה זה איכותי
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר וואלה! לא ידעתי! :hat: לכן לא קניתי מבוסס גרפיט... =| שחר, איפה אתה מציע להשיג חומרי בידוד? ומה לגבי הלכה? =| וד"א זה שאני שואל אותך, פשוט תיקח את זה כמחמאה ולא כמטרד נובים רואים בך מקור ידע חשוב
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים זה נכון שגריז גרפיט אכן טוב לבידוד אבל אם תשים אותו על הלוח אתה יכול לשכוח מלהוריד אותווהמטרה היא ליצור בידוד מעולה מצד אחד אבל כמה שיותר ניתן לשיחזור במקרה הצורך.תנסה לבדוק בעצמך קצת חנויות אלקטרוניקה ורכיביםחנויות חשמל רכב טכנאי קירור או מיזוג אווירבטוח שתמצא אצל אחד מהם את מה שאתה צריך
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר הייתי כבר בשתי חנויות אלקטרוניקה (לחשמלאים, לא רשת מצרכי חשמל :) בחנות חומרי בניין ובחנות קירור....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.