פורסם 2006 ביולי 3019 שנים קניתי LEADTEK 6800GT משומש ב800 שקל!יש מצב שהספק שלי חלש מדי למרות שאני לא בטח שזאת הבעיה...חיברתי הכל כמו שצריך ,במסך הראשון של המחשב איפה שהוא סופר תזיכרון רואים מלא קישקושים ארטיפקטים ולא מבינים כלום אחר כך זה עולה לווינדוס ושם מבינים משהו אבל עדיין יש ארטיפקטים מלא פסים כאלוכמובן שלא נכנסתי לשום משחק וכיביתי את המחשב בדקתי אם חיברתי טוב הדלקתי שוב ואותו הדבר:\עכשיו הדילמה היא אם הכרטיס לא טוב או שהספק לא מספק לו מספיק חשמל?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כשהמערכת עולה אתה רואה מין פסים בכל המסך? שבורים כאלה? -------------------------------_____-____---------------- על האותיות?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר כשהמערכת עולה אתה רואה מין פסים בכל המסך? שבורים כאלה? -------------------------------_____-____---------------- על האותיות? לא ,זה ציבעוני כזה כל מיני לא ברור ,מה קורה שספק כוח לא מספיק לכרטיס מה רואים?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים בגדול עם דרייברים חדששים מותקנים הוא צריך (בווינדוס) לתת לך התראה על החשמלושהוא מוריד ביצועים בכדי לא לפגוע בכרטיס... בלה בלה משהו כזה.בגדול לא נראה לי שזה הספק, אבל לא בטוח.האם בדקת את הכרטיס אצלו לפני שלקחת?אגב איזה ספק?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים לא סימני הלחמות אבל דיי נראה שזה פגיעה מוגזמת של OC או פגיעה פיזית במעבד בחלפת קרור\רענון משחה.......לא יודע... מקווה שאני טועה.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אין בעיה מבחינת הקניה הוא אמר שהוא יחזיר לי את הכסף או שנחליף את הכרטיס כי יש אחריותהשאלה אם זה הספק או הכרטיס:\
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים תן תפרטים של הספק בכול מקרה הכרטיס דפוק זה 1 2 תן תפרטים של הספק יכול להיות שהוא באמת חלש
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אתה אומר שבכל מקרה בלי קשר לספק הכרטיס דפוק כי אם כן אני ילך להחליף אותו באחריותהספק אם..MI - ATX 450W
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים גנרי כן ? חששתי שכךבכול מקרה תחליף תכרטיס לכרטיס חדש ועל הדרך גם שדרג תספק לאיזה אנרמקס ליברטי 400 וואט ב400 שקל וגמרתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.