פורסם 2006 ביולי 3019 שנים שלום,קניתי מחשב לפני כחודשיים מאתר,מפרט המחשב:לוח אם:דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד:סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 820 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB זכרון:ADATAנפח: 1024 MB סוג זכרון: DDRמהירות: 400 הבעיה,המחשב בזמן האחרון עושה ריסטים פתאומים,אני יודע שזה יכול לנבוע מבעיית חום קשה,לכן צילמתי תמונות של הטמפ' של הרכיבים בכמה תוכנות עם דלת פתוחה ועם דלת סגורה(ראו תמונות)עוד בעייה שיש רעשים קשים של מאמץ ואני לא יודע אם זה בא מהמאוורר של המעבד או מהספק(GYRO-פשוט ביותר)לכן רציתי לקנות מארז חדש עם סירקולציה יותר טובה וספק מקורי של HEC:Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin בעתיד אני רוצה להשים כרטיס מסך חזק כך שבנתיים אני לא יכול בגלל הבעיות חום ,ריסטים והספק הגרוע...מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיות,ואם אפשר לדעת אם הרעש בא מהספק?או ממקום אחראני יודה לכם אם תעזרו ליתודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר הורדתי את זה ולא הבנתי איך מתקינים את זה,כאילו פתחתי עם דימון טולז ואז מה?זה קובץ ISO בתוך ISO
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים ISO זה למקרה שאתה רוצה להריץ את זה מה CD-ROMאני ייצא מתוך נקודת הנחה שאתה רוצה להפעיל את זה מה Floopyתוריד מפהתכניס דיסקט ריק ותקין לכונן הדיסקטים לחץ על install.batשזה מסיים תעשה Restart עם הדיסקט בפנים ותן לו לרוץ 3-4 שעות או אפילו כל הלילהבבוקר תעדכן עם הופיעו תקלות
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים בבקשה מישהו....הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תמחק מהפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.