עבור לתוכן

החלטתי לקנות מאוורר למעבד אבל יש לי בעיה!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להשקיע על מאוורר טוב למעבד עכשיו אני יודע שהמאוורר שיש לי עכשיו אמור לצאת על הצלע קירור והמאוורר שאני יקנה אמור לבוא עם צלע קירור עכשיו פיקתי את המאוורר שיש לי עכשיו ואני רואה שהצלע קירור דבוקה ממש חזק למעבד.....

מישהו יכול לעזור לי איך אני הולך להחליף מאוורר??

פורסם

אני רוצה להשקיע על מאוורר טוב למעבד עכשיו אני יודע שהמאוורר שיש לי עכשיו אמור לצאת על הצלע קירור והמאוורר שאני יקנה אמור לבוא עם צלע קירור עכשיו פיקתי את המאוורר שיש לי עכשיו ואני רואה שהצלע קירור דבוקה ממש חזק למעבד.....

מישהו יכול לעזור לי איך אני הולך להחליף מאוורר??

קודם כל תפרט איזה מעבד יש לך...

דבר שני - האם אתה מתכנן אוברקלוקינג?

ובקשר לזה שהצלעות קירור דבוקות ממש חזק- תבדוק ששיחררת את כל הקליפסים שמחברים אותם ללוח.

בעיקרון אחרי שהחלטת על מאוורר אתה יכול לבקש בחנות שיתקינו לך אותו, ואז הם ישברו את הראש....

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד Pentium 4 1.7Ghz...

אני לא מתכנן לעשות אוברלוקינג...

ואני רוצה לעשות את זה כי אני רוצה לצבור ניסיון וגם כי אני אוהב את זה...

אני הצלחתי להוציא את המאוורר של מעבד אבל איזה חתיחת ברזל כסופה דבוקה אליו ממש חזק(ככה שאני לא רואה את הליבה) ואני לא מצליח להואי את זה...

הברזל הכסוף הזה היה אמור להיות דבוק למאוורר אבל ניראה לי בגלל המשחה הטרמית הוא נידבק למעבד ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו.....

פורסם

אם אתה מתכוון לגוש המתכת הגדול שעל המעבד-

קוראים לזה היט סינק. זה בנוי צלעות צלעות.

וזה מוצמד ללוח בברגים/קליפסים, תוציא אותם |:

אם אתה מתכוון לברזל שעל המעבד עצמו- זה אמור להיות שם.

פורסם
  • מחבר

כן זה על המעבד עצמו.....

אז איך אני מחליף את המשחה הטרמית? אם אני יכול בכלל? או שאני רק מנקה את הברזל הזה ואת המאוורר ושם השחווה דקה של משחה טרמית?

פורסם

אולי כדאי שתעלה תמונה שלא יהיו פדיחות...

למעבדי פנטיום 4 ומעלה, בניגוד לפנטיום 3 ו-AMD יש לוח מתחת שמכסה את כל שטח הפנים העליון של הקוביה. על זה מורחים את התמיסה הטרמית ולשם מחברים את ההיט סינק.

אם הבעיה היא בהיט סינק עצמו, אז כמו שאמרו - תשחרר את הברגים.

עוד אפשרות זה שמאיזושהי סיבה ביזארית חיברו לך את ההיט סינק עם דבק טרמי.

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש איך לצלם את זה....

אבל אני ינסה להסביר טוב יותר....

זה קובית ברזל כסופה שכשאני מוציא את המאוורר של המעבד אז אני רוצה את הקוביה הזאת רק על המעבד זאת אומרת שהיא מחסה את המעבד.....אז הוצאתי את המעבד עם הקובית ברזל שדבוקה אליו וראיתי שהקוביה ממש דבוקה עם דבק....

עכשיו אני שואל עם זה אמור להיות ככה דבוק ואני פשוט מורח על זה את המשחה הטרמית ואז שם את המאוורר החדש?

פורסם
  • מחבר

אחייייייייייייייייייייי......אתה תותח כזה בדיוק!!!! :jump: :jump:

סבבה תודה לכולכם עזרתם לי מאוד....

דרך הגב

אמרתי באשכול פה כבר שאין לי כבלי מטח מהספק למאוורים של מארז ואמרו לי לקנות מפצל....ויש לי שתי שאלות בקשר לזה:

1. לאיפה לחבר את הפצל? אני יכול לחבר את המפצל לכבל מטח של הדיסק קשיח ואז יהיה לי כבל לדיסק הקשיח וכבל למאוורר?

2. אני יכול לחבר מפצל על מפצל?

פורסם

לאן שבא לך, כל עוד אתה לא שם 5 כאלה על קו אחד, אין לך בעיה. תרגיש חופשי לשרשר

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.....

תודה שאתה עוזר לי אבל יש לי עוד כמה שאלות:

-במדריך אומרים לשים את המעבד על שקית אנטיסטאטית....מה זה בכלל?

-אתה יכול לתת לי שם של משחה טרמית טובה עד 50 שקל?

אני שואל את כל זה כי המעבד שלי עם מנוחה הוא 75 ואני מודאג רצח....

תודה

פורסם

שלא תעז להוציא את המעבד מהשקע שלו!

שקית אנטי סטטית עשויה מחומר שלא מאפשר הצטברות של הפרשי פוטנציאלים גדולים בין השקית לחומר שבא במגע איתה. חשמל סטטי יכול להשמיד את המחשב כהרף עין.

פורסם
  • מחבר

למרוח את המשחה כשהמעבד בתוך הלוח אם?

ואתה יכול לתת לי שם של משחה טרמית טובה שעולה עד 50 שקל?

תודה אחי!!!

פורסם

שמעתי ש AS5 טובה. תעשה חיפוש בפורום מעולם לא ערכתי ניסויים עם משחות.

תבדוק את המדריך שיש פה באתר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי קישור כי במדריל שאני מצאתי באתר אומרים לשים את המעבד על שקית הזאת ואתה אמרת שזה לו טוב...

אתה יכול לתת לי קישור למדריך טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים