פורסם 2006 ביולי 2919 שנים זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1).כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT.נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו??לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193842.msg1695589#msg1695589
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193842.msg1695589#msg1695589לא נגעתי בכלום זה פתאום נהיה...
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לצערי ניתקלתי במשהו דומה בעברוהדרך היחידה שפתרה את זה היא התקנה מחדש של מערכת הפעלההבעיה נבעה מזה שאיכשהו זז(לא היה מחובר היטב) הכבל IDE מהדיסק קשיח או\ו זז החיבור חשמל ממנואז תבדוק שהכל מחובר טוב ,לאחר מכן תעשה בביוס חיפוש כוננים-דיסקים קשיחיםאם הוא לא מוצא כלום אז יש סיכוי שנשרף משהו בלוח, או דיסק קשיחאם מוצא אז תשמור את הנמצא, ותיצתרך רוב הסיכויים להתקין את המערכת הפעלה מחדש
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר תודה אחי אבל הביוס לא מזהה את כל התקני הIDE (כוננים ודיסק קשיח). התקנת הווינדוס מחדש יכולה לסדר את זה?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אם עשית חיפוש בביוס לכוננים ודיסקים קשיחים והוא לא מצא כלוםאז אין לך על מה להתקין את המערכת הפעלה מחדש בעצםהבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה את הדיסקים קשיחיםהיתה לך הפסקת חשמל במקרה לפני שזה קרה?והביוס התאפסממה שזכור לי , יש בביוסים הישנים איפשהו להגדיר מה מחובר ידנית, זה אמור להיות בין הדברים הראשוניםויש שם אפשרות " לא מחובר, לזהות אוטומטית, דיסקט ,....., גודל, בטבלה כזאתכאשר זה מאופס זה אולי שם הכל על לא מחובר.אז אם יש לך כזה דבר בביוס ,תבדוק ששם הכל על לזהות אוטומטית
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לא בהכרחלהפך אני מנסה קודם לבדוק האם זו לא בעיה פשוט בביוס"היתה לך הפסקת חשמל במקרה לפני שזה קרה?והביוס התאפסממה שזכור לי , יש בביוסים הישנים איפשהו להגדיר מה מחובר ,ידנית, זה אמור להיות בין הדברים הראשוניםויש שם אפשרות " לא מחובר, לזהות אוטומטית, דיסקט ,....., גודל.... בטבלה כזאתכאשר זה מאופס זה אולי שם הכל על לא מחובר.אז אם יש לך כזה דבר בביוס ,תבדוק ששם הכל על לזהות אוטומטית"
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר אפילו שזה על אוטומטי זה לא מזהה אבל נראה לי שזה לא מזהה רק את ההארד דיסק.איך אני יכול לדעת אם הוא תקין או לא?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כנראה לא הבנת שאם נועלים לך דיון, אתה לא פותח חדש באותו נושא.נוספה לך אזהרה על דאבל פוסטינג. זו אזהרה 2 או 3. תקרא את חוקי הפורום אם אתה מתכנון להמשיך להיות כאן.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.