עבור לתוכן

2 שאלות

Featured Replies

פורסם

יש לי גוף קירור של מעבד לא בשימוש, אפשר כמה הצעות פשוטות לשימוש שיועיל?

וכרגע במעבד שלי יש מישחה טרמית ישנה וגם איזה מדבקה על הגוף קירור שלא ניראה שעושה את העבודה, אם אני ינקה את כל העסק באציטון בלי לשים מישחה טרמית אחרי, זה יכול לעזור במשהו?

פורסם

אם מדובר בצלעות קירור תמיד אפשר "למחזר" אותם ולהשתמש בהם בקירור כרטיס המסך (אם מדובר בכרטיס ישן וקירור הליבה ואם מדובר בכרטיס חדיש וקירור עזר לזכרונות).

חומר תרמי מגביר את קצב העברת החום, חוסר חומר תרמי לא יכול ממש לעזור.

פורסם

מבחינת הגוף קירור ... איזה שימוש אתה רוצה לו ? ... תיראה אולי יש טעם לחתוך אותו ולעשות סינקים לזיכרונות/צ'יפסט/ לא יודע מה .

ברגע שאתה מנקה את המישחה הקיימת אתה חייב לימרוח מישחה מחדש.. אחרת אתה רק תעלה את הטמפ' .

פורסם
  • מחבר

לגבי המישחה הלכתי למוכר והוא אמר שצריך לקנות מאוורר 120MM בשביל לקבל מישחה טרמית למה שאני יקנה אני לא צריך מאוורר.....בקיצר מוכר חרא

אז מה שאני שואל שאם אני ינקה את המישחה כי במילא אני לא חושב שהיא מועילה כי היא יבשה לגמרי...ורק ונישאר שאריות כמו מדבקה קרוע...!

פורסם

רוב המשחות יבשות בטמפרטורת החדר, רק כשמגיעים לטמפ' עבודה היא נהיית נוזלית, אם בכלל (הן משנות פאזות כמה פעמים לפני שהן נשארות בצורה אחידה).

משחה יבשה עדיין מוליכה, זאת לא הבעיה.

תלוי במעבד, מאוד לא מומלץ להפעיל את המחשב ללא קירור טוב למעבד. המשחה היא הדבר היחיד שמאפשר מגע טוב בין הגוף קירור למעבד. כל משטח שהוא לא מראה, הוא לא מלוטש ולא יהיה לו מגע טוב (גם המעבד וגם הגוף קירור).

מניסיון שלי, ללא התמיסה המעבד מתחמם מאוד! (שוב, תלוי במעבד . P4 יתחמם.)

אפשר למצוא משחות בזאפ, הן קצת יקרות אבל אי אפשר בלעדיהן.

פורסם

המחיר נע בין 15 ל60 שקל !!!

זה לא כזה יקר...

אני כל שבוע-שבועיים מזמין טיובה ומחליף לאנשים בתמורה ל40-50 שקל כולל ניקוי כללי שלא תגידו שאני מניאק :)

:xyxthumbs:

פורסם

50 שקל לחמש גרם זה יותר מזהב ;D

הכי הצחיק אותי שזלמן נתנו לי שפופרת בגודל של ציפרון עם ה9500 שלי... מניאקים. ומה אם אני עושה טעות? אני רק בנאדם ;)

פורסם

באמת זה יותר מזהב איך אתם משגים ככה לקוחות לי יש A+ CNNA1+CNNA2 + ITS 1+ITS2

ועוד אני ממשיך ללמוד עד ccna 4

פורסם

אני עבדתי עם מישהו בעיר שלי בחנות שלו... הוא לא יסתדר לו כל כך החנות אז הוא עכשיו פרטי בבית.. הוא מפנה אנשים אליי לפירמוטים וכאלה...

החל מהתקנות אנטיוירוסים (חוקיים) עד לניקיון המחשב החלפת משחה סידור כבלים והתקנת מאוררים (לא ג'נריים)...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים