עבור לתוכן

התקן קול שכנראה לא מותקן כראוי...

Featured Replies

פורסם

התקנתי ווינדוס אקס פי מחדש במחשב, אחרי שהחלפתי בו הארד דיסק שהתקלקל ולקחתי את ה"חדש ממחשב אחר, לאחר ההתקנה החומרה בעיקרון עבדה כראוי, למחשב יש לוח אם בלבד(כלומר לא מותקנים כרטיסים כל שהם, כרטיס קול, מסך, רשת, וכו', מובנים.)

לאחר אותה התקנה(שלפניה הקול עבד כראוי.) הופיע במנהל ההתקנים לשונית של "התקנים אחרים" שלידה קיים סימן שאלה צהוב, בעוד כשבלשונית של התקן שמע ושל מאיץ גרפי, לא היו קיימים התקני הקול והמסך. ליד סימני השאלה הצהובים היה כתוב, התקן שמע, והתקן כרטיס מסך, נכנסתי להתקנת התקן השמע, והמחשב מצא התקן, והתקין כאילו כרטיס קול שהיה במחשב הקודם של ההארד דיסק ה"חדש"... מאז נעלם הסימן שאלה הצהוב של התקן השמע ומופיע בלשונית התקן השמע כאילו שקיים התקן שמע AC97 via או משהו דומה(אני לא כותב מאותו המחשב.) וכתוב שההתקן פועל כראוי. אך הרמקולים של המחשב לא מנגנים כלל מוזיקה.

אפשר לפתור את העניין הזה איכשהו? אני לא יודע איך לברר את הדגם האמיתי של התקן הקול או של הלוח אם. והסאונד כאמור, לא עובד !

חשבתי להתקין כרטיס קול, אבל אני לא מוצא אחד בזול, ואני לא יכול להשקיע 100 שקל ויותר באחד...

תודה מראש !

פורסם

אם הכרטיס מסך on-board תבדוק איזה לוח אם זה (או עם תוכנה או פשוט להסתכל מה כתוב עליו), כנס לאתר היצרן ותוריד דריבר

אם זה לא on-board תבדוק מה כתוב עליו וכנס לאתר היצרן ותוריד דריבר

פורסם
  • מחבר

מובנה = On-Board אפשר שם של תוכנה כזאת שתעזור לי לבדוק את הדגם של הלוח אם?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים