פורסם 2006 ביולי 2819 שנים יש לי נגן של IRIVER 5GB לכל חיבורי הUSB שחיברתי במחשב שלי הוא לא מגיב(מופיע כונן אבל אי אפשר להיכנס).כשחיברתי למחשב אחר הכל עבד.הערה:כשחיברתי נגן אחר למחשב שלי הוא עבדמה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר תנסה להסיר את הדרייברים ולהתקין שוב במחשב.אתה מתכוין לדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח? ז"א הדרייברים של הUSB עצמם?אם כן- נניח שאין לי את הדיסק מאיפה אני משיג את הדרייברים של ה USB?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כנס לאתר של חברת לוח האם שלך שם יהיו הדרייברים גם ללוח ולUSB, בא עם הנגן דרייבר?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר בא עם הנגן דרייבר?יכול להיות אבל זה לא משנה כי הנגן הזה עבד על מחשבים אחרים ואני כמעט בטוח שללא דרייבר
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר ניסית להתקין את הדרייבר של הלוח?לא. בגלל USB אני צריך להתקין את הדריבר של הלוח?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים יכול להיות שדרייבר ללוח יעזור, שווה לנסות.בדוק גם את העדכונים לווינדוס (לא עדכונים קריטיים, אלא עדכוני תוכנה), נראה לי שהיה שם משהו שקשור ל USB.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לא... פשוט תבדוק דרך מנהל ההתקנים אם מותקנים הדרייברים של הUSB, זה מופיע שם תחת UNIVERSAL SERIAL BUS.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר אני יסביר :יש לי נגן IRIVER (שעבד לי טוב עד עכשיו) חיברתי אותו למחשב שלי לכל יציאות הUSB ואני פותח את 'המחשב שלי' ואני רואה אותו מופיע אבל שאני לוחץ עליו אני לא מצליח להיכנס הוא נתקע.הבנתי שאין בעיה עם הנגן עצמו כי הוא עבד שחיברתי אותו למחשב אחר.אז חשבתי שיש בעיה עם היציאה של הUSB עצמו והבנתי שגם פה אין בעיה כי לקחתי נגן אחר וחיברתי ועבד.די מוזר הייתי אומרכן ניראה לי 2.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.